fbpx

Summer Camp Αυτοάμυνας του WOSD

Summer Camp Αυτοάμυνας του WOSD

Το τριήμερο 7,8 & 9 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε το καλοκαιρινό camp Αυτοάμυνας, από το Ελληνικό κλιμάκιο του Παγκόσμιου Οργανισμού Αυτοάμυνας – WOSD GR και τον επικεφαλής του, Νεκτάριο Λυκιαρδόπουλο.

Το camp περιλάμβανε μία θεωρητική κατάρτιση δυόμιση ωρών, την επόμενη ημέρα 2 προπονήσεις των 2 ωρών, πάνω σε τεχνικές και τακτικές αντιμετώπισης και την 3η ημέρα οι συμμετέχοντες έπρεπε να λάβουν μέρος σε ένα εργαστήριο που συνένωνε την θεωρία και την πρακτική, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Το camp αυτό, αποτελεί πρωτοπορία για την Ελλάδα, καθώς τέτοιου είδους εκπαιδεύσεις, σπάνια τις συναντά κανείς και στο εξωτερικό.

Έλαβαν μέρος εκπαιδευτές από διάφορα στυλ, που παρακολουθούν τα καινοτόμα σεμινάρια του Νεκτάριου Λυκιαρδόπουλου τους τελευταίους μήνες, και με το camp αυτό και την δοκιμασία, λαμβάνουν την Μαύρη Ζώνη και τον τίτλο τους από τον WOSD. Πολλά στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, από διάφορα σώματα, σώματα ασφαλείας, καθώς και στελέχη των υπηρεσιών ασφαλείας.

Το camp, είχε σκοπό να δώσει ένα σαφές σχέδιο δράσης, σε περίπτωση άμεσης απειλής, καθώς και τρόπους αναγνώρισης και αποφυγής ενέδρας.

Τον Οκτώβριο έρχεται το Φθινοπωρινό Camp.

Το αποτέλεσμα ήταν εκρηκτικό και ουσιαστικό, δείτε στιγμιότυπα στο παρακάτω βίντεο:

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά