fbpx

Πανευρωπαϊκό Παίδων – Κορασίδων: Οι προσπάθειες του Ιωάννη Πουμπουρίδη (video αγώνων)

Πανευρωπαϊκό Παίδων – Κορασίδων: Οι προσπάθειες του Ιωάννη Πουμπουρίδη (video αγώνων)

Με το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στο Πλοέστι της Ρουμανίας να ολοκληρώνεται, αρχίζουμε να βλέπουμε τις προσπάθειες των παιδιών της Εθνικής μας ομάδας, προσπάθειες, οι οποίες παρά το αποτέλεσμα (όποιο κι ήταν αυτό) ήταν σημαντικές.

Ο Ιωάννης Πουμπουρίδης, αθλητής των Στέφανου Φιλιμιάνοφ και Θοδωρή Ριτζάκη, του ΑΣ Φοίνιξ, έδωσε 3 σκληρούς αγώνες καταφέρνοντας να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο. Στον πρώτο αγώνα με μια εκπληκτική εμφάνιση, δε δυσκολεύτηκε σε κανένα σημείο του αγώνα απέναντι στον Γερμανό Colin Lottner (μέχρι πρότινος πρωταθλητή Ευρώπης) και επικράτησε πιο άνετα από το επίσημο αποτέλεσμα μπαίνοντας στους 8 της κατηγορίας των 75 κιλών.

Στο δεύτερο αγώνα μπήκε στο ρινγκ και από την αρχή φάνηκε ότι ήξερε τι ήθελε, πως να το πετύχει και το έκανε. Πλήρης, συγκεντρωμένος, απέναντι σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, τον Stefan Mario Teodosescu, πήρε μια ξεκάθαρη νίκη και μπήκε στα μετάλλια, εκεί που αντιμετώπισε τον Toprak Salman σε έναν αγώνα καρμανιόλα. Άνοιξε το παιχνίδι του ψάχνοντας το νοκ άουτ που θα του έδινε τη νίκη, αλλά δυστυχώς, παρά την τρομερή προσπάθεια του, αυτό δεν ήρθε. Αυτό δεν αναιρεί το μέγεθος της επιτυχίας του Έλληνα αθλητή, ο οποίος από είχε ήδη εξασφαλίσει το χάλκινο μετάλλιο.

Δείτε τους αγώνες του Ιωάννη στο παρακάτω βίντεο

EUBC Junior European Boxing Championships: Ιωάννης Πουμπουρίδης vs Colin Lottner (23 Ιουλίου 2023)

YouTube video

EUBC Junior European Boxing Championships: Ιωάννης Πουμπουρίδης vs Stefan Mario Teodosescu (26 Ιουλίου 2023)

YouTube video

EUBC Junior European Boxing Championships: Ιωάννης Πουμπουρίδης vs Salman Toprak (28 Ιουλίου 2023)

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά