fbpx

WMC: με Ροδίτικο κίνητρο πήγε η ζώνη στον Κλεάνθη Κυριάκου

WMC: με Ροδίτικο κίνητρο πήγε η ζώνη στον Κλεάνθη Κυριάκου

H Πανελλήνια Ομοσπονδία Μουάιτάι (Π.Ο.Μ.), μετά από πρόσκληση που δέχτηκε από την αντίστοιχη Κυπριακή (K.O.M.) συμμετείχε με αντιπροσωπευτική αποστολή σε Αγώνες Επίλεκτων & Νέων Αθλητών με κανόνες I.F.M.A., που διεξήχθησαν το Σάββατο 29 Ιουλίου στην Λάρνακα της Κύπρου στη διοργάνωση “NEW ERA Fighting Championship”, με το event να το επιμελείται ο Μιχάλης Μανώλη.

Ο αγώνας που έκλεψε την παράσταση ήταν φυσικά το main event, με την Ελληνοκυπριακή “μονομαχία” του υψηλόσωμου Ροδίτη Κλεάνθη Κυριάκου του Γιώργου Ζόνγκα, με αντίπαλο τον Λεμεσιώτη Ανδρόνικο Ευριπίδου του Κυριάκου Χριστοφή. Σε αγώνα προγραμματισμένο για 3 X 5 γύρους με έπαθλο τον κενό Εθνικό τίτλο της WMC στην κατηγορία super middleweight.

Με το νησί του να φλέγεται για 12 μέρες και όλους τους Ροδίτες να δοκιμάζονται στα όρια τους, ο Κλεάνθης είχε ένα εξτρά κίνητρο, ώστε να καταθέσει ότι έχει και δεν έχει στο ρινγκ, για να κατακτήσει τον τίτλο και να δώσει μια έστω μικρή αλλά πολύτιμη νότα ευχαρίστησης και αισιοδοξίας στους συντοπίτες του. Με την προετοιμασία του να γίνεται κάτω από συνθήκες που δεν μπορούμε καν να φανταστούμε κατάφερε να κερδίσει τον πολυπόθητο τίτλο και τη ζώνη της WMC μετά από εγκατάληψη του αντιπάλου του στον 4ο γύρο και να μπει με μια εξαιρετική εμφάνιση στα επίσημα κιτάπια της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μουάιτάι.

Γιώργος Ζόνγκας και Κλεάνθης Κυριάκου

Στη γωνία του Έλληνα πρωταθλητή ήταν ο προπονητής του Γιώργος Ζόνγκας που ταξίδεψε από την Ρόδο, ενώ όλοι οι αγώνες ολοκληρώθηκαν με πολύ καλές εμφανίσεις και χωρίς τραυματισμούς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά