fbpx

Όλα τα αποτελέσματα του NEW ERA Fighting Championship Κύπρος – Ελλάδα

Όλα τα αποτελέσματα του NEW ERA Fighting Championship Κύπρος – Ελλάδα

H Πανελλήνια Ομοσπονδία Μουάιτάι (Π.Ο.Μ.), μετά από πρόσκληση που δέχτηκε από την αντίστοιχη Κυπριακή (K.O.M.) με την οποία διατηρούν άριστες σχέσεις συμμετείχε με αντιπροσωπευτική αποστολή σε φιλικούς Αγώνες Επίλεκτων & Νέων Αθλητών με κανόνες I.F.M.A.. Οι αγώνες μεταξύ Ελλάδας – Κύπρου διεξήχθησαν το Σάββατο 29 Ιουλίου στην Λάρνακα της Κύπρου στη διοργάνωση “NEW ERA Fighting Championship”, με το event να το επιμελείται ο Μιχάλης Μανώλη.

Η ομάδα του Apex Sports – Δυναμικά έχει τα αποτελέσματα ολόκληρης της διοργάνωσης, τα οποία μπορείτε να τα διαβάσετε παρακάτω. Όλα τα ζευγάρια, 9 τελικά, είναι με πρώτο το όνομα του Ελλαδίτη αθλητή:

1. Λιλιάννα Ζαχαρίου vs Ιζαμπέλ Χριστοδούλου στα 31κ. – νικήτρια η Χριστοδούλου (Κ), να σημειωθεί ότι οι δύο νεαρές αθλήτριες είναι μόλις 9 ετών!

2. Σοφία Ζαχαρίου vs Μύρια Μαθαίου στα 63.5κ. – νικήτρια η Μύρια Μαθαίου (Κ)

3. Ορέστης Πογκόνι vs Λοίζος Χριστοδούλου στα 74.8κ. νικητής ο Χριστοδούλου (Κ)

4. Γιώργος Χάλαρης vs Στέφανος Ψαράς στα 63.3κ. νικητής ο Ψαράς (Κ)

5. Γιώργος Κουλούκης vs Νικόλας Σταύρου στα 67κ. νικητής ο Κουλούκης (Ε)

6. Άγγελος Λιγνός vs Στέφανος Στεφανίδης στα 56.6κ. νικητής ο Στεφανίδης (Κ)

7. Αριάδνη Αντρέι vs Θέκλα Ομπολάντζε στα 48κ. νικήτρια η Αντρέι (Ε)

8. Κατερίνα Δεναξά vs Νάταλι Έλια στα 54κ. νικήτρια η Έλια (Κ)

9. Main Event και αγώνας Εθνικού τίτλου WMC στα 76.5κιλά με διεκδικητές τους Κλεάνθη Κυριάκου (Γιώργος Ζόνγκας) και τον Λεμεσιώτη Ανδρόνικο Ευριπίδου (Κυριάκος Χριστοφή). Μεγάλος νικητής ο Ροδίτης Κυριάκου με εγκατάλειψη αντιπάλου στον 4ο γύρο και την ζώνη να έρχεται στη Ρόδο. Διαιτητής του αγώνα ένας τρίτος νησιώτης ο Κρητικός Νικηφόρος Κυδωνάκης.

Να σημειώσουμε ότι επικεφαλής της ελληνικής αποστολής ήταν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, κ. Ιωάννης Παπαδόπουλος. Στο ρόλο του Αρχηγού αποστολής ήταν ο κ. Γιώργος Περγιάλης, και του Ομοσπονδιακού προπονητή ο κ. Αρτέμης Καραμολέγκος.

Ο Πρόεδρος ΠΟΜ απευθύνεται στα μέλη της Ελληνικής αποστολής λίγο πριν την έναρξη της διοργάνωσης

* * στη φωτογραφία του εξώφυλλου διακρίνονται ο πρόεδρος ΠΟΜ Ιωάννης Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος της ΚΟΜ Χρήστος Λαζαρίδης, ο διεθνής διαιτητής Νικηφόρος Κυδωνάκης, ο Γιώργος Περγιάλης, ο Αρτέμης Καραμολέγκος, ο Kώστας Πρεντουλής, ο Γιώργος Ζόνγκας και ο μεγάλος νικητής Κλεάνθης Κυριάκου μαζί με όλα τα μέλη της ελληνικής αποστολής καθώς και κάποιους γονείς νεαρών αθλητών.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά