fbpx

2005: η ιστορικότερη συλλογή με ΝΟΚ ΑΟΥΤ που δημιουργήθηκε ποτέ ανέβηκε στο YouTube (vid)

2005: η ιστορικότερη συλλογή με ΝΟΚ ΑΟΥΤ που δημιουργήθηκε ποτέ ανέβηκε στο YouTube (vid)

Πίσω στο “μακρινό” 2005 είχε ήδη ξεκινήσει η μόδα αλλά και ο ανταγωνισμός σε κάθε έντυπο με τα ένθετα! Εμείς τότε, στο πρώτο σε κυκλοφορία μηνιαίο περιοδικό το RINGsports, εκμεταλλευόμενοι “τις άκρες μας” λόγω της ομώνυμης εβδομαδιαίας τηλεοπτικής εκπομπής, στρωθήκαμε στη δουλεία και μοντάραμε ότι ΝΟΚ ΑΟΥΤ κυκλοφορούσε! Το dvd που δημιουργήθηκε κυκλοφόρησε σαν ένθετο σε κάποιο τεύχος του 2005 και κάποια χρόνια αργότερα σαν δώρο μαζί με το βιβλίο για την επαγγελματική πυγμαχία “ΒΟΧ ο θαυμαστός κόσμος της επαγγελματικής πυγμαχίας”

Κυριαρχεί φυσικά το Κ1 και όλοι οι αστέρες που μας έκαναν να λατρέψουμε τη διοργάνωση, το PRIDE, οι πρώτοι αγώνες UFC, επαγγελματική Πυγμαχία, Μuaythai, τα πάντα. Κυριολεκτικά αμέτρητα ΝΟΚ ΑΟΥΤ σε γρήγορο μοντάζ, αρκετά καλή εικόνα για την τεχνολογία της εποχής και με την απαραίτητη μουσική υπόκρουση αλλά και αναγγελίες αγώνων. Ενδιάμεσα προβάλλονται διαφημίσεις με τεύχη του περιοδικού συλλεκτικής πια αξίας, ενώ υπάρχει και ένα μεγάλο κλιπ από την τεράστια διοργάνωση στο ΣΕΦ, το Masters of Martial Arts II, με αγώνες το πρωί και επιδείξεις το βράδυ.

Δυστυχώς ενώ ξεπεράσαμε τα πνευματικά δικαιώματα επιτυχώς για την ανάρτηση του dvd με τα ΝΟΚ ΑΟΥΤ, η μουσική επένδυση που επέλεξαν τότε οι 40 και πλέον δάσκαλοι και οι ομάδες τους ακόμα δεν μας επiτρέπει να ανεβάσουμε το Μasters… αλλά επιφυλασσόμεθα!

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά