fbpx

Πέτρος Σάχο- Λάμπης Δίγκας, όλος ο αγώνας από το Artemis Fight Night IV (video)

Πέτρος Σάχο- Λάμπης Δίγκας, όλος ο αγώνας από το Artemis Fight Night IV (video)

Ο αγώνας που έκλεισε την πολύ καλή διοργάνωση Artemis Fight Night IV στις 15ης Ιουλίου δεν ήταν άλλος από τον αγώνα «μαγνήτη» για τον Ευρωπαϊκό Τίτλο της WKU στα 63.5κιλά. 

Αντίπαλοι δύο μαχητές που κοσμούν με την παρουσία τους τα Ελληνικά και διεθνή ρινγκ. Ο Πέτρος Σάχο, αθλητής του Γιώργου Γκιόκα από το “Savage Camp” κορυφαίος στην κατηγορία του στην Ελλάδα, ο οποίος έχει κατακτήσει ότι έχει βρεθεί στο δρόμο του, με πρόσφατο το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της IFMA, και ενεργός αθλητής της επαγγελματικής ομάδας του Gods of War. Στην άλλη γωνία ο πρωταθλητής Ελλάδας στην κατηγορία του της ISKA, Λάμπης Δίγκας, αθλητής του Λέβαν Γκουρούλι, του κορυφαίου μαχητή στη βόρειο Ελλάδα, με πολλές διεθνείς παραστάσεις και επιτυχίες. 

Οι δυο αθλητές πρόσφεραν έναν φανταστικό  αγώνα, δύο αθλητές πραγματικά τοπ επιπέδου, με εξαιρετικό κλίμα σεβασμού ανάμεσα τους. Ο Πέτρος βασίστηκε στα γόνατα του και ο Λάμπης στα χέρια του. Υψηλό θέαμα πραγματικά. Νικητής ομόφωνα και πρωταθλητής Ευρώπης ο Πέτρος Σάχο, ο οποίος έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο μια φανταστική σεζόν για τον ίδιο. 

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά