fbpx

Για πρώτη φορά έξι παραολυμπιακά δυναμικά αθλήματα στα World Combat Games 2023

Για πρώτη φορά έξι παραολυμπιακά δυναμικά αθλήματα στα World Combat Games 2023

Μια πρωτοποριακή αλλά και ιστορική απόφαση για τα δυναμικά αθλήματα πάρθηκε και για πρώτη φορά θα δούμε 6 παραολυμπιακά δυναμικά αθλήματα στα World Combat Games που θα διεξαχθούν από τις 20 έως τις 30 Οκτωβρίου στη πρωτεύουσα του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας, Ριάντ.

Πιο συγκεκριμένα αθλητές από το Αϊκίντο, το Μουάιτάι, τη Χειροπάλη, το Ζίου-ζίτσου, το Σάμπο και το Σαβάτ με κινητικές, οπτικές ή διανοητικές αναπηρίες θα έχουν την ευκαιρία για πρώτη φορά να αγωνιστούν σε μία διοργάνωση γιορτή του αθλητισμού, της ενότητας και του αθλητικού πνεύματος.

Με αυτή την απόφαση η Σαουδική Αραβία στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα ελπίδας και ενότητας παρέχοντας ίσες αθλητικές ευκαιρίες, επιτρέποντας παράλληλα στους αθλητές να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους και να επιτύχουν αξιοσημείωτα αποτελέσματα.

Περισσότεροι από 1700 αθλητές από 80 χώρες αναμένεται να πάρουν μέρος στα World Combat Games 2023 με το ενδιαφέρον που εχει δείξει η μαχητική-δυναμική κοινότητα και η μεγάλη συμμετοχή, να ανεβάζουν τον πήχη ακόμα πιο ψηλά.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά