fbpx

O Πρόεδρος της GAMMA USA κάνει κινηματογραφική καριέρα στο ρόλο του διαιτητή

O Πρόεδρος της GAMMA USA κάνει  κινηματογραφική καριέρα στο ρόλο του διαιτητή

Μέσα στην κοινότητα του ΜΜΑ, ο Τζάστιν Μπράουν είναι γνωστός για το ρόλο του ως Πρόεδρος της GAMMA USA αλλά παράλληλα και με τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες σε βιοϊατρικές υπηρεσιών ψύξης, τα ταλέντα του τον οδήγησαν και στον κινηματογραφικό κόσμο.

Τον περασμένο μήνα, ο Justin ταξίδεψε στη Γερμανία για την τελευταία του εμφάνιση μπροστά στις κάμερες ως μέρος του καστ της επερχόμενης ταινίας πολεμικών τεχνών, The Last Kumite. Σε μια μεγάλη σύμπτωση, ενώ διέσχιζε το Άμστερνταμ, ο Τζάστιν συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του GAMMA, Αλεξάντερ Ένγκελχαρντ και μοιράστηκε την ιστορία του για τη νέα του καριέρα στη μεγάλη οθόνη (κεντρική φώτο).

Αυτή θα είναι η τρίτη ταινία στην οποία συμμετέχει ο Μπράουν από το κινηματογραφικό του ντεμπούτο στην ταινία του 2018 “37 Ghosts” και στην ταινία του 2019 “Blackbear” όπου παίζει τον διαιτητή, έναν ρόλο που είναι εξοικειωμένος καθώς είναι ένας επίσημος διεθνής διαιτητής στον πραγματικό κόσμο.

Αυτή τη φορά, θα παίξει ξανά τον ρόλο του διαιτητή στην ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί ο Μαροκινός ηθοποιός Michel Qissi, ο οποίος έχει εργαστεί και πρωταγωνιστήσει στο παρελθόν δίπλα στον θρυλικό Jean-Claude Van Damme, και την Cynthia Rothrock.

Το The Last Kumite θα ακολουθήσει την ιστορία του Michael Rivers, ο οποίος είναι ένα ικανός μαχητής των πολεμικών τεχνών και αναγκάζεται να πολεμήσει σε ένα παράνομο τουρνουά για να σώσει την κόρη του. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του, ανακαλύπτει ότι και άλλοι μαχητές αναγκάστηκαν να πολεμήσουν για να σώσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Γραμμένο από τον πρώην μουσικό παραγωγό που έγινε παραγωγός ταινιών και σόου, Sean David Lowe και σκηνοθετημένος από τον έμπειρο διευθυντή φωτογραφίας Ross Clarkson, ο οποίος έγινε δημοφιλής για τις ταινίες πολεμικών τεχνών, αυτή η old school ταινία μαχητών θα προσελκύσει αναμφίβολα πολλούς θαυμαστές.

Με ημερομηνία κυκλοφορίας προγραμματισμένη για τον Απρίλιο του 2024, ο Justin μας λέει ότι τα γυρίσματα πάνε καλά και θα πρέπει να περιμένουμε περισσότερα νέα και ανακοινώσεις τρέιλερ αργότερα φέτος. Εν τω μεταξύ, ο Justin θα συνεχίσει να φοράει πραγματικά το κιτ διαιτητή για τις εκδηλώσεις του ONE Championship και UFC. Πριν λίγες ημέρες είχε αναλάβει τον έλεγχο του ρινγκ για μια εκδήλωση UFC στις 5 Αυγούστου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά