fbpx

Το πρόγραμμα και τα promo spots των World Combat Games 2023 Riyadh (vids)

Το πρόγραμμα και τα promo spots των World Combat Games 2023 Riyadh (vids)

Όλος ο κόσμος των μαχητικών αθλημάτων βρίσκεται εν αναμονή της μεγάλης γιορτής, των World Combat Games 2023 που θα διεξαχθούν στη πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας, Ριάντ 20-30 Οκτωβρίου.

Με τη συμμετοχή πάνω από 2000 αθλητών απο 80 χώρες σε 16 αθλήματα και με την ιστορική απόφαση για την ένταξη 6 παραολυμπιακών αθλημάτων για πρώτη φορά, κατατάσσουν τη διοργάνωση σε μια από τις μεγαλύτερες στο χώρο των μαχητικών.

Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ήδη ανακοινωθεί και περιέχει τα αθλήματα χωρισμένα ανά ημέρες ξεκινώντας με Καράτε, Πυγμαχία και Σάμπο στις 20 Οκτωβρίου και τελειώνοντας με Ταε κβον ντο και Μουάιτάι στις 30 Οκτωβρίου.

αναλυτικά το αγωνιστικό πρόγραμμα

Επίσης έχουν δημοσιευθεί κάποια εντυπωσιακά promo spots για τη διοργάνωση τα οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω.

YouTube video
YouTube video
YouTube video

Να υπενθυμίσουμε οτι η διοργάνωση τελείται υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ένωσης Διεθνών Αθλητικών Ομοσπονδιών (Global Association of International Sports Federations) G.A.I.S.F. που είναι αναγνωρισμένη από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή.

Πατήστε Like και ακολουθείστε τη σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων https://www.facebook.com/dynamicapexsports

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά