fbpx

Παγκόσμιο πάλης U20: Θα παλέψει για το χάλκινο ο Χρυσίδης

Παγκόσμιο πάλης U20: Θα παλέψει για το χάλκινο ο Χρυσίδης

Για το χάλκινο μετάλλιο θα αγωνιστεί αύριο Σάββατο (19/8) ο Αχιλλέας Χρυσίδης, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Πάλης U20 που διεξάγεται στο Αμάν της Ιορδανίας, για τα 130κ. της ελληνορωμαϊκής.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έφτασε έως τον ημιτελικό, διανύοντας μία εξαιρετική-νικηφόρα πορεία ως εκεί, και στο καθοριστικό παιχνίδι ηττήθηκε με τεχνική υπεροχή από τον Κινέζο Γιανγκ, για να βρίσκεται σε θέση τώρα να διεκδικεί θέση στο βάθρο.

Στο εναρκτήριο παιχνίδι έκαμψε την αντίσταση του Πανκ (Εσθονία) με 7-3 και προκρίθηκε στα προημιτελικά, εκεί που κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον Αμερικανό Ατάο. Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο Χρυσίδης ανέτρεψε τις εις βάρος καταστάσεις του και νίκησε με 6-4.

Όσον αφορά τον αγώνα της 4άδας, μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο μέρος βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-2, και στην έκβαση της αναμέτρησης ο Κινέζος βρήκε τις λύσεις και νίκησε με τεχνική υπεροχή.

Αντίπαλος του Χρυσίδη στον επόμενο αγώνα του για το χάλκινο μετάλλιο και την 3η θέση στη διοργάνωση θα είναι ο νικητής του ζευγαριού Μελέκοφ (Ρωσία) – Γκαμπισόνια (Γεωργία).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά