fbpx

Η Άννα Μαρία Τριφύλλη μας μιλάει για το “The GUN Combat 3”

Η Άννα Μαρία Τριφύλλη μας μιλάει για το “The GUN Combat 3”

Επιστρέφει μετά από 2 επιτυχημένα event “προ κορονοϊού” το “The GUN Combat” από το “άχαστο” δίδυμο Τάκη Πετρίδη και Άννας Μαρίας Τριφύλλη.

Η αφίσα του 1ου event

Κυριακή 1 Οκτωβρίου στο RAIL Entertainment Studio στον Πειραιά θα μας παρουσιάσουν το “The GUN Combat 3“, “μια διοργάνωση αφιερωμένη στους μικρούς αθλητές από ηλικίες 5 έως 15 χρόνων με αγώνες κικ μποξινγκ και πυγμαχίας“, με κύριο στόχο “να δοθεί η ευκαιρία να νιώσουν την αίγλη των επαγγελματιών παιχτών ανεξάρτητα από τους πόσους αγώνες έχουν“.

Μιλήσαμε με την Άννα Μαρία Τριφύλλη σχετικά με τη διοργάνωση, ένα παιδί φαινόμενο που από πολύ μικρή ηλικία έχει καταφέρει στο χώρο των μαχητικών πράγματα (εντός και εκτός ρινγκ) που πολλοί θα ζήλευαν.

Όπως ξέρεις κάθε φορά το ματσάρισμα θα είναι ισάξιο και το επίπεδο θα ανεβαίνει σταδιακά ως το main event που θα είναι παιδιά που θα έχουν εμπειρία 60-70 αγώνων 15 χρονών.

Τελειώνοντας: “Είναι ένα project που το είχα πάντα όνειρο, το σχεδίασα μαζί με το δάσκαλό μου γιατί αυτή τη στιγμή ξέρω το λιγότερο το 90% των αθλητών σαν επίπεδο και ξέρω ποιος μπορεί να κάνει γάντια με ποιον“.

Πατήστε Like και ακολουθείστε τη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook για να ενημερώνεστε έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά