fbpx

Η Ελλάδα πρόσθεσε 7 μετάλλια στην συγκομιδή της και έφθασε τα 26 συνολικά, στο Παγκόσμιο Tαεκβοντό ITF, χρυσά Ανδριέλη και Δημητριάδης

Η Ελλάδα πρόσθεσε 7 μετάλλια στην συγκομιδή της και έφθασε τα 26 συνολικά, στο Παγκόσμιο Tαεκβοντό ITF, χρυσά Ανδριέλη και Δημητριάδης

Τα πρώτα χρυσά με Δήμητρα Ανδριέλη και Παναγιώτη Δημητριάδη! Η Εθνική μας ομάδα ταεκβοντό ITF ήταν εντυπωσιακή και την δεύτερη αγωνιστική ημέρα στην Αστάνα, κατακτώντας 3 χρυσά μετάλλια, 3 αργυρά και 1 χάλκινο, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Taekwon-Do ITF 2023 Ανδρών, Γυναικών, Νέων Ανδρών, Νέων Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και Βετεράνων.

Τα χρυσά μετάλλια της 2ης ημέρας, τα πρώτα χρυσά για την χώρα μας στην φετινή διοργάνωση, τα κατέκτησαν η Δήμητρα Ανδριέλη, ο Παναγιώτης Δημητριάδης και η ομάδα των Βετεράνων στο Ομαδικό.

Η Ελλάδα έχει πλέον 26 συνολικά μετάλλια μετά τις δύο πρώτες ημέρες (σ.σ. αγωνίσματα τουλ και ειδικές τεχνικές), μιας και στην πρεμιέρα είχε κατακτήσει 2 ασημένια και 17 χάλκινα, δείχνοντας από το ξεκίνημα της διοργάνωσης στο Καζακστάν ότι θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο, στην διοργάνωση στην οποία μετέχουν αθλητές και αθλήτριες από 53 χώρες.

Έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν τα παιδιά της Εθνικής μας ομάδας

Τα 7 Ελληνικά μετάλλια της 2ης αγωνιστικής ημέρας
3 Χρυσά μετάλλια
═ ═ ═ ═ ═ ═ ═ ═ ═
Νεάνιδες ● Ανδριέλη Δήμητρα, Ειδικές Τεχνικές ● Ομαδικό Ειδικές Τεχνικές
Βετεράνοι ● Δημητριάδης Παναγιώτης, Τουλ 6 Νταν
3 Ασημένια μετάλλια
═ ═ ═ ═ ═ ═ ═ ═ ═ ═
Έφηβοι ● Καλόγρης Αλέξιος, Ειδικές Τεχνικές,
Βετεράνοι ● Τοκμακίδης Σταύρος, Τουλ 3 Νταν ● Ομαδικό Τουλ
1 Χάλκινο μετάλλιο
═ ═ ═ ═ ═ ═ ═ ═ ═ ═
Βετεράνοι ● Κλώντζας Νικόλαος, Τουλ 2 Νταν

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά