fbpx

Ήττα στα σημεία για τον Μανώλη Καλλιστή στο Fairtex Fight της Ταϊλάνδης (vid αγώνα)

Ήττα στα σημεία για τον Μανώλη Καλλιστή στο Fairtex Fight της Ταϊλάνδης (vid αγώνα)

Πάλεψε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο ο ψυχωμένος Ροδίτης Μανώλης Καλλιστής πριν από λίγες ώρες στη διοργάνωση Fairtex Fight στην Ταϊλάνδη, με το τελευταίο καμπανάκι να τον βρίσκει να χάνει έναν οριακό αγώνα με αντίπαλο τον Ταϊλανδό At Sa Wa Thep.

Οταν παίζεις στην έδρα του αντιπάλου και πόσο μάλιστα στο Lumpinee της Ταϊλάνδης δεν είναι εύκολη υπόθεση να πάρεις νίκη στα σημεία χωρίς knock down ή KO. Ο αγώνας μοιρασμένος, με τον αθλητή των Νάσου Αργυρόπουλου και Γιώργου Ζόνγκα να είναι αυτός που από τον πρώτο γύρο είχε την πρωτοβουλία των επιθέσεων, με τον Ταϊλανδό να προσπαθεί να τον κρατήσει σε απόσταση με front kicks (teeps).

Στο δεύτερο γύρο ο At Sa Wa Thep ανέβασε την απόδοση του χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα για τον Μανώλη που συνέχισε χρησιμοποιώντας την πυγμαχία του να προσπαθεί να σπάσει την απόσταση και να πλησιάσει από κοντά τον υψηλόσωμο Ταϊλανδό.

Στον τρίτο γύρο ο Ταϊλανδός ανέβασε μια ταχύτητα ακόμα πιέζοντας πιο πολύ τον ακούραστο Μανώλη που πάλεψε μέχρι το τελευταίο καμπανάκι για τη νίκη.

Οι κριτές με ομόφωνη απόφαση (29-28, 29-28, 29-28) έδωσαν τη νίκη στον Ταϊλανδό At Sa Wa Thep, με τον Μανώλη να κερδίζει ακόμα μια μεγάλη εμπειρία στη Μέκκα του Μουάιτάι, το θρυλικό Lumpinee stadium.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρο τον αγώνα του Μανώλη με τον Ταϊλανδό At Sa Wa Thep στο παρακάτω βίντεο.

YouTube video

Πατήστε Like και ακολουθείστε τη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook για να ενημερώνεστε έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά