fbpx

Επέστρεψε με ΤΚΟ η Κάλλια Κουρούνη

Επέστρεψε με ΤΚΟ η Κάλλια Κουρούνη

Οι 3 συνεχείς ακυρώσεις αγώνων και μάλιστα την τελευταία στιγμή φαίνεται ότι πείσμωσαν τη Σπαρτιάτισσα Κάλλια «Pink Tyson» Κουρούνη.

Τρεις (03) μόλις γύρους, όσες και οι ακυρώσεις αγώνων δηλαδή, χρειάστηκε τα ξημερώματα της Κυριακής για να κερδίσει την Κολομβιανή Neisi “La Leona” Torres και να βελτιώσει το προσωπικό της ρεκόρ στο 16-3-1 με πέντε από αυτές τις νίκες να έρχονται με νοκ άουτ.

Η Κάλλια, η οποία έχει αποδείξει ότι δεν λέει ποτέ όχι, αποδέχτηκε μια πρόταση της τελευταίας στιγμής να αγωνιστεί στο Μεντεγίν. Πήγε, ζυγίστηκε, κέρδισε, ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε δηλαδή και πλέον στρέφει το βλέμμα στον επόμενο προγραμματισμένο αγώνα της, στις 16 Σεπτεμβρίου, στο Λονδίνο.

Μάλιστα όπως ανέφερε και στον προσωπικό της λογαριασμό είχε ένα εξτρά κίνητρο καθώς ήθελε να πετύχει τη νίκη ώστε να την αφιερώσει σε ένα πολύ στενό της πρόσωπο ως ένα “αντίο”. Ο Πρωταθλητισμός θέλει θυσίες κάθε είδους και η Κάλλια το γνωρίζει πολύ καλά αυτό, και την πεισμώνει περισσότερο να πραγματοποιήσει στο ακέραιο τα όνειρα της.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά