fbpx

Με 4 αγώνες σε 3 στυλ κλείνει μια εντυπωσιακή χρονιά ο Buakaw

Με 4 αγώνες σε 3 στυλ κλείνει μια εντυπωσιακή χρονιά ο Buakaw

Ο Buakaw Banchamek πρόκειται να ολοκληρώσει τη χρονιά αφήνοντας όλους με ανοιχτό το στόμα. Ο 41χρονος θρύλος θα αγωνιστεί τέσσερις φορές σε διάστημα τεσσάρων μηνών σε δύο αγώνες που έχουν κλείσει στο Rajadamnern, έναν στην Πατάγια και έναν ακόμα στην Κίνα.

Τον πολυαναμενόμενο αγώνα Muay Thai με γυμνά χέρια (Bareknuckle) μεταξύ του Buakaw και του φίλου του Saenchai (PKSanchaigym) θα τον δούμε στο Bare Knuckle Fighting Championship (BKFC) Thailand 5 που θα πραγματοποιηθεί στο Pattaya Exhibition & Convention Hall στην Πατάγια της Ταϊλάνδης στις 4 Νοεμβρίου..

Θα αγωνιστεί επίσης νωρίτερα στην Μπανγκόκ στις 9 Σεπτεμβρίου με τον άλλο θρύλο, σε πυγμαχία αυτή τη φορά, τον Φιλιππινέζο σούπερ σταρ Manny Pacquiao και στις 2 Δεκεμβρίου για το RWS (Rajadamnern World Series) σε Κικμπόξινγκ με τον Yasuhiro Kido. Στην ίδια διοργάνωση αγωνίστηκε πρόσφατα και η Φανή Πελούμπη.

Ο Buakaw θα αγωνιστεί επίσης απέναντι και σ’ έναν Κινέζο αντίπαλο που ονομάζεται Wang Yan Long στο Guangzhou (πιο γνωστή ως Καντόνα). Αυτός ο αγώνας υποτίθεται ότι θα διεξαχθεί επίσης τον Σεπτέμβριο, αν και δεν έχουμε ακόμα επίσημη ημερομηνία για αυτόν.

Τελικά είναι 4 οι αγώνες σε 3 στυλ
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά