fbpx

Απολογισμός Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Διελκυστίνδας από την Πανελλήνια Ομοσπονδία (vid)

Απολογισμός Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Διελκυστίνδας από την Πανελλήνια Ομοσπονδία (vid)

Τελευταία ημέρα στο παγκόσμιο Πρωτάθλημα Διελκυστίνδας! Σύνολο αθλητών που συμμετείχαν 1625! Σύνολο χωρών 29! Η Ελληνική Ομοσπονδία Διελκυστίνδας συμμετείχε ως πλήρες μέλος της Twif επίσημα για πρώτη φορά ! Δεν καταφέραμε να μπούμε στις τελικές οκτάδας πράγμα όμως που μας δυναμώνει με όσα μάθαμε να επανέλθουμε ακόμα πιο δυνατοί ! Τα παιδιά της εθνικής ομάδας έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και στις τρεις κατηγορίες βάρους που συμμετείχαν και η επαφή μας με το αγώνισμα σε τόσο υψηλό επίπεδο ήταν ένα πραγματικό φροντιστήριο ! Πλέον στοχεύουμε στο επερχόμενο πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Γηπέδου με σκοπό από αυτό να προκύψει η Εθνική ομάδα που θα μας εκπροσωπήσει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Διελκυστίνδας κλειστού Γηπέδου ! Η Ελληνική Ομοσπονδία Διελκυστίνδας θα συνεχίσει την οργάνωση και ανάπτυξη του αθλήματος μας με στόχο να φέρουμε και από αυτό διεθνείς επιτυχίες και να σηκώσουμε την Ελληνική Σημαία ψηλά και σε αυτή την αθλητική οικογένεια !

Για την ιστορία του αγωνίσματος η πρώτη εθνική ομάδα κατά κατηγορία κιλών αποτελείται από τους : Στην κατηγορία Ανδρών 680 κιλών από τους : Αρσενος Ελευθέριος , Αρσενος Αλέξανδρος , Μάρκος Ζωής Χοντας , Βάρκας Νικόλαος , Ραφαηλ Θυμιοπουλος , Βασιλειου Κωνσταντίνος , Σαμλίδης Παναγιωτης και αλλαγή μπήκε ο Κουτρας Ιωάννης !
Στο μικτό ανδρών γυναικών των 580 κιλών αποτελείται η ομάδα από : Χατζηγεωργιου Γεωργία , Σακελλαρόπουλου Στέλλα , Ζωή Γκρίζου , Ζωή Μακρίδου , Κουτρας Ιωάννης , Λαππας Κωνσταντίνος , Χριστοφοριδης Κωνσταντίνος , Βάρκας Νικόλαος και αλλαγή Παρασκευας Δελήμπαλτας !!
Στα 640 κιλά Ανδρών Αποτελείται από τους : Βάρκας Νικόλαος , Αρσενος Αλέξανδρος , Αρσενος Ελευθέριος , Αιδονιδης Βασιλης , Δελημπαλτας Παρασκευας , Μάρκος Ζωής Χοντας , Λαππας Κωνσταντίνος και με αλλαγή τον Χριστοφορίδη Κωνσταντίνο !
Χρέη τεχνικού υπεύθυνου είχε ο Παγγέλας Μιχάλης και φροντιστής αγώνων ο Λάππας Κωνσταντίνος !

Πατήστε Like και ακολουθείστε τη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook για να ενημερώνεστε έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά