fbpx

Καλοκαιρινό καμπ Make your Dream Taekwondo (photos)

Καλοκαιρινό καμπ Make your Dream Taekwondo (photos)

Ολοκληρώθηκε το πρώτο καλοκαιρινό camp προετοιμασίας αθλητών Make your Dream Taekwondo από τους τρεις Ολυμπιονίκες: Μιχάλη Μουρούτσο (Χρυσός ολυμπιονίκης στο Σίδνεϊ το 2000), Έλλη Μυστακίδου (Αργυρή Ολυμπιονίκης στην Αθήνα το 2004) και την Αρετή Αθανασοπούλου (Χρυσή Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στην Γερμανία το 2003) στον Λευκώνα Σερρών από 28/8 έως 1/9 με απόλυτη επιτυχία.

Το μήνυμα των 3 σπουδαίων αθλητών, προπονητών, ανθρώπων αναφέρει:

Αθλητές και αθλήτριες, μελλοντικοί Πρωταθλητές από όλη την Ελλάδα και όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, αριθμός που ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες μας. Είμαστε διπλά χαρούμενοι που έγινε μια τέτοια αρχή και προσφέραμε τις γνώσεις μας και αυτή την χαρά στα παιδιά. Δεν θα μπορούσε φυσικά να υπάρχει ανάλογη επιτυχία χωρίς την βοήθεια των παρακάτω που τους ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας.

– Τους συλλόγους, τους προπονητές και προπονήτριες που παραβρέθηκαν με τις αγωνιστικές ομάδες τους.

– To Hotel Siris για τη φιλοξενία.

– Τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλο για τη στήριξή του

– Την εταιρία Κρι Κρι για την ευγενική χορηγία που γλύκανε με τα απίθανα παγωτά της τους συμμετέχοντες.

– Την εταιρία ΘΕΡΜΗ-ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ειδική στις «θερμοκρασίες» και στην ενέργεια.

– Tην εταιρία KSMC laboratories που παρείχε ηλεκτρολύτες, απαραίτητη ενυδάτωση καθώς οι ανάγκες τους λόγω του επιπέδου της προπόνησης ήταν αυξημένες .

– Τον Ερυθρό Σταυρό με την συνεχή, άγρυπνη παρουσία τους κατά τη διάρκεια των προπονήσεων, γυρίσαμε όλοι υγιείς και χωρίς τραυματισμούς .

– Τον κ.Ποζαπαλίδη Κωνσταντίνο (k poz photography) που απαθανάτισε τις στιγμές των παιδιών με τον επαγγελματικό του εξοπλισμό έτσι ώστε όλοι να τις μοιραστούν με τους δικούς τους.

– Θερμές ευχαριστίες στους δύο υπέροχους- εξαιρετικούς Δασκάλους, Ιωακείμ Πεχλιβάνη και Παναγιώτη Ιωαννίδη που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και δίδαξαν το τεχνικό κομμάτι των Poomsae με ανιδιοτέλεια και μοναδικό επαγγελματισμό.

– Δεν υπάρχουν λόγια για όλους του κατοίκους και επαγγελματίες του Λευκώνα Σερρών για την φιλοξενία τους ,αντάξια της φήμης για την Βόρεια Ελλάδα.

– Τέλος, τον Νίκο Κοφίδη, την Άννα Παπαϊωάννου και την Γεύση Ορφανίδου, επιστήθιους φίλους για την αγάπη τους και την τεράστια βοήθεια τους.

Μπορεί το taekwondo να είναι ατομικό άθλημα, αλλά η συμβολή και η καθοδήγηση ικανών συντελεστών, φέρνει πιο κοντά τον αθλητή να πετύχει τους στόχους του. Σας ευχαριστούμε όλους σας. Ευχόμαστε υγεία και ανάλογη συνέχεια έπεται!”

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά