fbpx

Παγκόσμιο: Συνεχίζουν την προετοιμασία τους Πρεβολαράκη, Κουγιουμτσίδης, Παγκαλίδης και Κεσίδης

Παγκόσμιο: Συνεχίζουν την προετοιμασία τους Πρεβολαράκη, Κουγιουμτσίδης, Παγκαλίδης και Κεσίδης

Το διάστημα 16-24 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης Ανδρών-Γυναικών στη Σερβία, με τους πρώτους πέντε αθλητές σε κάθε Ολυμπιακή κατηγορία ναι παίρνουν την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρχει αγώνας πρόκρισης στους δύο ηττημένους των μικρών τελικών (4-5) για μία θέση στο Παρίσι, μαζί με τους μεταλλιούχους, και οι τέσσερις Έλληνες πρωταθλητές-εκπρόσωποί μας θα παλέψουν για τη διεθνή διάκριση.

Συγκεκριμένα, στη Σερβία θα βρεθεί η Μαρία Πρεβολαράκη, ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης, ο Ηλίας Παγκαλίδης και ο Λαοκράτης Κεσίδης, και βρίσκονται σε τρεις διαφορετικές χώρες, προκειμένου να συμμετάσχουν σε καμπ προετοιμασίας ώστε να είναι έτοιμοι.

Η Μαρία Πρεβολαράκη συμμετείχε σε καμπ προετοιμασίας στη Γερμανία και είναι έτοιμη να δώσει τη μάχη της για μία ακόμη πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ έχει την εμπειρία ακόμα και στις πιο δύσκολες διοργανώσεις να είναι πάντα μία εκ των φαβορί για μετάλλιο.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης U23 και δευτεραθλητής Ευρώπης στους άνδρες, Γιώργος Κουγιουμτσίδης, βρίσκεται στην Ρωσία όπου πραγματοποιεί το τελικό στάδιο της προετοιμασίας. Το «φαινόμενο» της ελληνικής Πάλης θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στα 74κ. με στόχο την πρόκριση στο Παρίσι.

Τέλος οι Παγκαλίδης και Κεσίδης συνεχίζουν την προετοιμασία τους στην Φινλανδία, όπου όταν ολοκληρώσουν το καμπ θα ταξιδέψουν για το μεγάλο ραντεβού στη Σερβία.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά