fbpx

Zulucast Talk S04 Ep #150 | Γιώργος Πιλίδης Ι Πάλαιψα, χτυπήθηκα αλλά δεν τα έβαλα κάτω (vid)

Zulucast Talk S04 Ep #150 | Γιώργος Πιλίδης Ι Πάλαιψα, χτυπήθηκα αλλά δεν τα έβαλα κάτω (vid)

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ
Σε ένα επεισόδιο φωτιά ο αθλητής ΜΜΑ Γιώργος Πιλίδης βρέθηκε καλεσμένος του Ζανέττου Λουκά, στο επεισόδιο #150 του Zulucast Talk και μίλησε για τον πρόσφατο του αγώνα ΜΜΑ, για τον τραυματισμός στον θώρακα, την πίκρα που του άφησε η πάλη, τις προετοιμασίες του στο All star Gym στη Σουηδία και τον προπονητή του Ανδρέα Μιχαήλ, την πάλη και τα όσα προηγήθηκαν μέχρι την αποχώρηση του, τα όσα θέλει να πετύχει στο ΜΜΑ και που θέλει να φθάσει μία μέρα.

Ο ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ
Ο Γιώργος Πιλίδης είναι Έλληνας αθλητής της ελεύθερης πάλης, έχοντας κατακτήσει χρυσό μετάλλιο στα 65 κιλά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης U23 που πραγματοποιήθηκε το 2021 στο Βελιγράδι της Σερβίας. Παράλληλα αγωνίστηκε στην κατηγορία των 65 κιλών στους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020. Τον Νοέμβριο του 2022 η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης του επέβαλε διετή αποκλεισμό από αθλητικές δραστηριότητες, εξαιτίας της διαμάχης του με την Ομοσπονδία. Ο ίδιος έκανε στροφή στο ΜΜΑ και πλέον είναι ερασιτέχνης αθλητής ΜΜΑ με προοπτικές στο επαγγελματικό ΜΜΑ σε Ελλάδα και εξωτερικό.

YouTube video

Πατήστε Like και ακολουθείστε τη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook για να ενημερώνεστε έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά