fbpx

Μεσογειακοί Παράκτιοι Αγώνες – Οι εκπρόσωποι των δυναμικών αθλημάτων

Μεσογειακοί Παράκτιοι Αγώνες – Οι εκπρόσωποι των δυναμικών αθλημάτων

Λίγες μέρες ακόμα απομένουν για την έναρξη των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων με το Ηράκλειο της Κρήτης να ετοιμάζεται να υποδεχθεί από τις 9 έως τις 16 Σεπτεμβρίου πάνω από 1.500 αθλητές από 26 χώρες να αγωνίζονται σε 13 αθλήματα.

Μεταξύ των 13 αθλημάτων συναντάμε και δύο δυναμικά, αυτά του Καράτε (KATA) και της Πάλης. Από τις 10 – 11 Σεπτεμβρίου για τους αθλητές του Καράτε (KATA) και από τις 15 – 16 Σεπτεμβρίου για τους αθλητές της Πάλης.

Το ελληνικό Καράτε θα εκπροσωπήσουν την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου τα δύο κορίτσια του Καράτε, η Τζωρτζίνα Ξένου και η Αθηνά Τσιακμάκη και την επόμενη ο Λάμπρος Μαρκεσίνης με τον Χαράλαμπο Κουμάση. Στο πλευρό τους η προπονήτρια της Εθνικής Ομάδας, Μαρίζα Σουμπασάκη και ο Σταύρος Σταυριανίδης.

Μερικές ημέρες αργότερα και συγκεκριμένα 15 και 16 του μήνα θα αγωνιστούν οι 14 εκπρόσωποί μας στην πάλη (8 άνδρες και 6 γυναίκες). Νίκος Αρζουμανίδης, Ηλίας Ραφαήλ Καρναβάς, Άγγελος Κούκλαρης, Γεώργιος Κουλουχίδης, Χρήστος Χριστοφορίδης, Απόστολος Τσίοβολος, Χρήστος Σαμαρτσίδης, Αχιλλέας Χρυσίδης, Χριστίνα Καμενίτσα, Αγόρω Παπαβασιλείου, Σοφία Περδίκη, Αικατερίνη Πιτσιάβα, Λυγερή Αθανασία Βούλγαρη και Στεφανία Ζαχείλα θα προσπαθήσουν να ανέβουν στο βάθρο. Προπονητές της ελληνικής αποστολής είναι ο Βασίλειος Μπατάλας και ο Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου.

3rd Mediterranean Beach Games “Heraklion 2023” με Καράτε Kata και Πάλη στην άμμο

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά