fbpx

Erasmus στην Πάργα και συνεργασία συλλόγων Ελλάδας-Βουλγαρίας

Erasmus στην Πάργα και συνεργασία συλλόγων Ελλάδας-Βουλγαρίας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Πάργα το πρόγραμμα Erasmus στα πλαίσια της συνεργασίας αθλητικών συλλόγων μεταξύ Ελλάδας-Βουλγαρίας. Ένα πρόγραμμα που για πρώτη φορά έλαβε χώρα στον δήμο Πάργας.

Ύστερα από τις επαφές του δημάρχου της περιοχής Τράκια της Φιλιππούπολης Kostadin Dimitrov Dimitrov, του δημάρχου Πάργας Νίκου Ζαχαριά, του πρόεδρου του τοπικού συμβουλίου Πάργας Τάσου Παπανικολάου και των προέδρων των αθλητικών συλλόγων Ερμής Πάργας – Θεσπρωτίας και του αθλητικού συλλόγου Army Sports Taekwondo Club Τρακιά Πέτρος Κόκκορης, πραγματοποιήθηκε το πρόγραμμα αυτό που σκοπό έχει την ανταλλαγή προπονητικών απόψεων αλλά και την σύσφιξη σχέσεων αθλητών μεταξύ ξένων χωρών.

Τις εβδομάδες αυτές πραγματοποιήθηκαν προπονήσεις αλλά και άλλες δραστηριότητες υπό την καθοδήγηση των προπονητών των συλλόγων Lyubina Lesova, Dimitar Lesov, Ευτυχία Πλασκασοβίτη, και Πέτρου Πλασκασοβίτη.

Ο υπεύθυνος υλοποίησης του προγράμματος Πέτρος Πλασκασοβίτης δήλωσε: “Οι φιλοξενούμενοι μας ενθουσιασμένοι τόσο από τις προπονήσεις αλλά και από το μέρος δεσμεύτηκαν για μια επόμενη φορά αλλά και την χαρά τους για μια ίδια συνάντηση στην πόλη τους από την πλευρά μου ένα μεγάλο ευχαριστώ τους δημάρχους Kostadin Dimitrov, Νικόλαος Ζαχαριάς και τους προέδρους Τάσο Παπανικολάου, Κόκκορης, που χωρίς αυτούς ένα τέτοιο μοναδικό πρόγραμμα θα ήταν δύσκολο να πραγματοποιηθεί

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά