fbpx

Τελετή έναρξης Διεθνούς Τουρνουά «Βασίλης Τόπαλος»

Τελετή έναρξης Διεθνούς Τουρνουά «Βασίλης Τόπαλος»

Σε φορτισμένη ατμόσφαιρα έγινε η τελετή έναρξης του Διεθνούς Τουρνουά Πυγμαχίας «Βασίλης Τόπαλος», του τουρνουά που είναι αφιερωμένο στη μνήμη του αδικοχαμένου πρωταθλητή Ευρώπης.

Αν θα έπρεπε να μετρήσουμε τις πιο συγκινητικές στιγμές αυτές θα ήταν δυο. Η πρώτη ήταν το βίντεο που προβλήθηκε με φωτογραφίες του Βασίλη, φωτογραφίες όχι μόνο από την αθλητική πορεία του αλλά από τις απλές, καθημερινές, στιγμές ενός εφήβου με τους φίλους του, στις οποίες, εμβόλιμα, υπήρχαν δηλώσεις φίλων, συμμαθητών, συναθλητών, προπονητών.

Η δεύτερη δε θα μπορούσε να είναι άλλη από αυτήν κατά την επίσημη παρουσίαση των εθνικών ομάδων. Τότε που η ελληνική ομάδα μαζεύτηκε στο ρινγκ, παρέα με τους Ομοσπονδιακούς προπονητές, μια αγκαλιά, φωνάζοντας το όνομα του δικού τους Βασίλη.

Σε όλες αυτές τις στιγμές παρεμβάλλονταν οι χαιρετισμοί παραγόντων που συμβάλλουν ενεργά για την πραγματοποίηση αυτής της διοργάνωσης. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Μαριόλης που τόνισε ότι “Σήμερα είναι μέρα γιορτής για την πυγμαχία και τιμής για τον Βασίλη, ο οποίος είμαι σίγουρος ότι μας βλέπει από ψηλά.

Ο πρόεδρος της EUBC, Γιάννης Φιλιππάτος που έστειλε το μήνυμα του «Δουλέψτε σκληρά για να φέρετε την πρόκριση στους Ολυμπιακούς»

Τη «βόμβα» όμως έριξε η πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ, Νίκη Αραμπατζή. «Από την επόμενη χρόνια θα διδάσκεται σε όλα τα δημοτικά γυμναστήρια η πυγμαχία» και το κλειστό του Πανελλήνιου σείστηκε από τα χειροκροτήματα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά