fbpx

Οι μεγάλες μάχες των Μιχαηλίδη – Παλαιολόγου στο Oktagon MMA 46

Οι μεγάλες μάχες των Μιχαηλίδη – Παλαιολόγου στο Oktagon MMA 46

Φτάνει η μεγάλη στιγμή των δύο κορυφαίων MMAer της χώρας μας στο Oktagon MMA 46 όπου έκαστος θα δώσει τη δική του μάχη στο event του Σαββάτου.

Ο λόγος για τους Ανδρέα Μιχαηλίδη και Γιάννη Παλαιολόγο, το ελληνικό δίδυμο με τις περισσότερες παρουσίες σε αγώνες MMA στο εξωτερικό, με πολλές διακρίσεις και πολλές επιτυχίες, με τον Μιχαηλίδη εκτός των άλλων να είναι και ο μοναδικός Έλληνας που έχει αγωνιστεί στο οκτάγωνο του UFC.

Ο Ανδρέας “Spartan” Μιχαηλίδης (15-6) συνεχίζει την προσπάθεια του στο δρόμο για τη πρώτη θέση και το μεγάλο χρηματικό έπαθλο των 300.000€ του τουρνουά Tipsport Gamechanger αυτή τη φορά με στόχο τον τελικό, αφού μετά τις νίκες του απέναντι στον Βραζιλιάνο Λεάντρο Σίλβα και το Γερμανό Μοχάμεντ Γκραμπίνσκι βρίσκεται στους 4 της διοργάνωσης όπου θα βρεθεί αντίπαλος με τον 32χρονο Δανό Luis “Spartacus” Glismann με ρεκόρ 11-2. Spartan με Spartacus για μια θέση στον τελικό.

Από την άλλη ο Γιάννης “Greek Emperor” Παλαιολόγος (19-12-1), μετά την άνετη νίκη του απέναντι στον Σλοβάκο Roland Čambal (14-13) με rear naked choke στο main event του MMA Quest 10, θα αντιμετωπίσει τον 36χρονο, σκληροτράχηλο Γερμανό Christian “Stabil” Jungwirth (14-7) στην welterweight κατηγορία.

Ένα καυτό Σάββατο για το ελληνικό MMA είναι μπροστά μας με την ευχή όλων μας οι δυο μαχητές να επιστρέψουν στη χώρα μας με το απόλυτο 2 στα 2.

Το event θα πραγματοποιηθεί στο Festhalle στην Φρανκφούρτη της Γερμανίας.

Πατήστε Like και ακολουθείστε τη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook για να ενημερώνεστε έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά