fbpx

The GUN Combat: Αλλαγή ημερομηνίας και τα δύο πρώτα ζευγάρια

The GUN Combat: Αλλαγή ημερομηνίας και τα δύο πρώτα ζευγάρια

Ανακοινώθηκαν τα δύο πρώτα ζευγάρια για το 3ο “The GUN Combat“, τη διοργάνωση του Τάκη Πετρίδη και της Άννας Μαρίας Τριφύλλη με αγώνες kickboxing και πυγμαχίας, αφιερωμένη στους μικρούς μαχητές από ηλικίες 5 έως 15 χρόνων.

Στο πρώτο ζευγάρι θα δούμε τον Γιώργο Τσιτιρίδη από Sasaridis team με τον Marievi Poci από Golden team σε αγώνα Low Kick στα -60kg. Δύο πολλά υποσχόμενοι αθλητές από δύο αξιόλογες σχολές στο ρινγκ του The GUN Combat.

Στο δεύτερο ζευγάρι θα βρεθούν αντιμέτωποι ο Ζώης Βερίκοκος από Underground Fight Gym με τον Γιώργο Μπεκιράι από Golden team σε αγώνα Low Kick στα -65kg. Μια αναμέτρηση που αναμένεται σκληρή από δύο ταλαντούχος αθλητές.

Η διοργάνωση προχώρησε σε μια σημαντική αλλαγή όσο αφορά την ημέρα διεξαγωγής του event, μεταφέροντάς το δύο εβδομάδες αργότερα. Η νέα ημερομηνία είναι 15 Οκτωβρίου με χώρο διεξαγωγής το Rail Entertainment Studio στον Πειραιά.

Πατήστε Like και ακολουθείστε τη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook για να ενημερώνεστε έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά