fbpx

Zulucast Talk Ep 152 | Σάββας Καγκελίδης Ι Να φθάσω όσο πιο ψηλά γίνεται (vid)

Zulucast Talk Ep 152 | Σάββας Καγκελίδης Ι Να φθάσω όσο πιο ψηλά γίνεται (vid)

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ
Ο Παγκόσμιος πρωταθλητής Kickboxing νέων και 3 φορές Πρωταθλητής Ευρωπης Kickboxing νέων της WAKO, Σάββας Καγκελίδης βρέθηκε καλεσμένος στο επεισόδιο #152 του Zulucast Talk και συνομίλησε με το Ζανέττο Λουκά για τα πρώτα του βήματα στο χώρο του Kickboxing, τις εμπειρίες του στα ευρωπαικά ρινγκ, τα όσα έχει μάθει μέσα από τα μαχητικά αθλήματα, τους στόχους και τις προσδοκίες του για τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2028 στο Λος Άντζελες και όλα όσα θέλει να πετύχει μέσα από τον αθλητισμό.

Ο ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ
Ο Σάββας Καγκελίδης είναι Παγκόσμιος πρωταθλητής νέων και 3 φορές Πρωταθλητής Ευρωπης Kickboxing νέων της WAKO με μεγάλες επιτυχίες στο βιογραφικό του. Ξεκίνησε το Kickboxing σε ηλικία 7 ετών και μετά από ένα χρόνο ξεκίνησε να αγωνίζεται στο στιλ του kick light στο Tatami. Το 2019 αγωνιστηκε πρώτη φορά στο ρινγκ στο στιλ του low kick και έκτοτε δεν έχει χάσει ποτέ σε αγώνα. Συγκεκριμένα αγωνίστηκε στην Ουγγαρια τον Σεπτεμβρη του 2021 στο Hungarian World Cup, όπου νίκησε και στους δύο αγώνες. Αγωνίστηκε αργότερα στο Μαυροβουνιο σε δύο αγώνες, όπου ανακηρύχθηκε για 1η φορα Πρωταθλητης Ευρωπης νέων της WAKO. Τον Ιούνιο του 2022 αγωνίστηκε στο Hungarian World Cup, όπου ανακηρύχθηκε Κυπελουχος κοσμου. Τον Οκτώβριο του 2022 στην Ιταλία ανακηρύχθηκε Παγκόσμιος πρωταθλητής. Τον Φεβρουάριο του 2023 αγωνίστηκε στα ρίνγκ της Κροατιας, στο Carlovac european Cup όπου βγήκε πρώτος με ένα εντυπωσιακό knockout. Τον Απρίλιο του 2023 αγωνίστηκε στην Ελλαδα στο “Spartans Night” κερδίζοντας με ΤΚΟ. Τον Ιουνιο του 2023 αγωνίστηκε ξανά στο Hungarian World Cup όπου και κέρδισε στον τελικό . Τον Αύγουστο του 2023 στο Ευρωπαϊκό αγωνίστηκε με τον Βουλγαρο και νουμερο 1 της κατηγορίας Mariyan Petkov και αναδείχθηκε για 3η φορα πρωταθλητης Ευρωπης.

YouTube video

Πατήστε Like και ακολουθείστε τη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook για να ενημερώνεστε έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά