fbpx

Στις 29 Δεκεμβρίου ο μεγάλος τελικός του Tipsport Gamechanger από το OKTAGON MMA με Μιχαηλίδη – Velickovic

Στις 29 Δεκεμβρίου ο μεγάλος τελικός του Tipsport Gamechanger από το OKTAGON MMA με Μιχαηλίδη – Velickovic

Ο Ανδρέας Μιχαηλίδης διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της αθλητικής του καριέρας όντας ο πιο πετυχημένος και διακριθείς επαγγελματίας MMAer στη χώρα μας.

Η συμμετοχή του στο UFC τον απογείωσε αλλά ποιός μπορεί να πει ότι και αυτή τη στιγμή δε βρίσκεται σε καταπληκτική αγωνιστική κατάσταση, με την απόδοση του σε κάθε ματς να πιάνει τα μέγιστα;

Ο “Spartan” (16-6) στο τουρνουά του OKTAGON κάνει “πάρτι” με μια ξέφρενη πορεία από τους 16 έως τον ημιτελικό, κλειδώνοντας τη συμμετοχή του στον τελικό του Δεκέμβρη που ήταν και ο πρώτος στόχος.

Μετά τις νίκες του απέναντι στον Βραζιλιάνο Λεάντρο Σίλβα στους 16 και το Γερμανό Μοχάμεντ Γκραμπίνσκι στους 8, “ισοπέδωσε” και τον Δανό Luis Glismann στα ημιτελικά της διοργάνωσης και θα βρεθεί αντίπαλος με τον Σέρβο Bojan Velickovic (24-12) στο μεγάλο τελικό με έπαθλο 300.000€.

Το promotion επέλεξε την περίοδο ανάμεσα σε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά για την πραγματοποίηση του μεγάλου τελικού δίνοντας αρκετό χρόνο στους αθλητές για αποκατάσταση και προετοιμασία.

Πιο συγκεκριμένα στις 29 Δεκεμβρίου στην O2 Arena στην Πράγα της Τσεχίας θα διεξαχθεί το OKTAGON MMA 51 με τον μεγάλο τελικό του τουρνουά Tipsport Gamechanger. Ευχή όλων μας ο Ανδρέας να συνεχίσει την ξέφρενη πορεία του και να σηκώσει τη σημαία μας ψηλά ακόμα μια φορά.

Πατήστε Like και ακολουθείστε τη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook για να ενημερώνεστε έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά