fbpx

O δις Πρωταθλητής Ευρώπης Εμμανουήλ Φωτιάδης στο “The Protagonists” της EUBC

O δις Πρωταθλητής Ευρώπης Εμμανουήλ Φωτιάδης στο “The Protagonists” της EUBC

H Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Πυγμαχίας (ΕUBC) αφιέρωσε χρόνο, κόπο, πόρους για να δημιουργήσει ένα βίντεο- αφιέρωμα στον δις Πρωταθλητή Ευρώπης, τον Εμμανουήλ Φωτιάδη, τον “κεφαλοκυνηγό” μιας και η πλειοψηφία των αγώνων του τελειώνει πρόωρα, με το προσφιλές του νοκ άουτ.

Με τίτλο του αφιερώματος The K.O Rising Star Emmanouil Fotiadis, ο Μανώλης μιλά για το ξεκίνημά του, για την πορεία του έως σήμερα, για την “Ποντιακή ψυχή, που εάν δεν την είχα, πιστεύω, δε θα είχα φτάσει τόσο ψηλά. Είμαι πολύ περήφανος που είμαι Πόντιος”

Ο αήττητος Μανώλης ξεκίνησε την επίσημη πορεία του το 2022 στο Πανελλήνιο Παίδων, εκεί όπου με 3 νίκες και ισάριθμα νοκ άουτ, έκανε τα πρώτα, δειλά (;;;) βήματά του. Συνέχεια είχε το Πανευρωπαϊκό, φτάνει στον τελικό με 4 νοκ άουτ και το “Πρέπει να βγω πρώτος, πρέπει να ακουστεί ο Εθνικός μας ύμνος” γύριζε στο μυαλό του την ημέρα του τελικού. Κι έτσι έγινε, 5ο κατά σειρά ΚΟ, πρώτο σκαλί του βάθρου κι όλη η οικογένεια (φυσική και πυγμαχική) σε πελάγη ευτυχίας.

Κι έφτασε η ώρα για την υπεράσπιση του τίτλου, στο Πλοιέστι. “Εκεί έπαιξα μόνο για τον φίλο μου, τον Βασίλη Τόπαλο. Πήγα να το πάρω μόνο γι’αυτόν, να τελειώνω και να γυρίσω πίσω”

“Νιώθω τυχερός και υπερήφανος για τους γονείς μου. Με στηρίζουν στις αποφάσεις μου, με βοηθούν να κυνηγήσω τα όνειρά μου, μόνο ευγνώμων νιώθω”

Κλείνοντας δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας, Χάρη Μαριόλη, και τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, Ιωάννη Φιλιππάτο, για τη στήριξη και τη βοήθεια.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά