fbpx

Παγκόσμιο Πάλης: Για το χάλκινο η Πρεβολαρακη στο Βελιγράδι

Παγκόσμιο Πάλης: Για το χάλκινο η Πρεβολαρακη στο Βελιγράδι

Η Μαρία Πρεβολαράκη την Πέμπτη (21/9) θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο, αλλά και την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Πάλης, που διεξάγεται στο Βελιγράδι.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ξεκίνησε με το “δεξί” τους αγώνες της, αφού στο εναρκτήριο παιχνίδι νίκησε με 2-1 την Κεουνιμιέβα (Ουζμπεκιστάν) και συνέχισε στη διοργάνωση.

Στη φάση των “16” αντιμετώπισε την Κινέζα Πανγκ και κατάφερε να σημειώσει μία επική ανατροπή, αφού έχανε με 4-1 ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν το τέλος του αγώνα και κατάφερε να το γυρίσει σε 8-4.

Έτσι, πέρασε στα προημιτελικά, όπου αντίπαλος της ήταν η Ρουμάνα Ανα. Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι η Ελληνίδα αθλήτρια υπερίσχυσε της ισοπαλίας και με το 1-1 βρέθηκε στα ημιτελικά.

Στον αγώνα για την πρόκριση στον τελικό, όπου όποιος νικούσε θα εξασφάλιζε και την Ολυμπιακή πρόκριση, η Πρεβολαράκη ηττήθηκε με τεχνική υπεροχή από την Φουτζιναμι (Ιαπωνία). Παρόλα αυτά, αύριο, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα έχει δύο ευκαιρίες για την πρόκριση στο Παρίσι.

Το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς δίνουν οι πέντε πρώτες θέσεις. Οι δύο χαμένοι των μικρών τελικών θα αγωνιστούν για την πρόκριση.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά