fbpx

Grand Slam – Μπακού: Οι αντίπαλοι των Ελλήνων τζουντόκα στο Αζερμπαϊτζάν

Grand Slam – Μπακού: Οι αντίπαλοι των Ελλήνων τζουντόκα στο Αζερμπαϊτζάν

Με πέντε Έλληνες τζουντόκα θα συμμετάσχει η Ελλάδα στο κορυφαίο Grand Slam του Μπακού στο Αζερμπαϊτζάν, που διεξάγεται μεταξύ 22 και 24 Σεπτεμβρίου.

Η Ελισάβετ Τελτσίδου θα αγωνιστεί στα 70 κ. είναι Νο3 στο ταμπλό και περνά στο δεύτερο γύρο άνευ αγώνα. Εκεί, θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Λουάνα Καρβάλιο (Βραζιλία)-Λάερκε Όλσεν (Δανία). Στον τελικό του ομίλου είναι πολύ πιθανό να παίξει με την Αόφ Κάφλαν (Αυστραλία) και αν περάσει θα βρεθεί στον ημιτελικό με την Λάρα Τσβέτκο (Κροατία).

Όσον αφορά τους άνδρες, στα 73 κ. ο Μιχάλης Τσουτσλασβίλι πέρασε τον πρώτο γύρο άνευ αγώνα και στο δεύτερο θα παίξει κόντρα στον Ισπανό Σαλβαδόρ Κάσες Ρόκα.

Από την άλλη, στα 81 κ, ο Θανάσης Μυλωνέλης θα παλέψει στο δεύτερο γύρο με το νικητή του αγώνα Ορελιέν Μπονφερόνι (Ελβετία)-Πάβελ Ζιμάλ (Πολωνία).

Στην ίδια κατηγορία, ο Θόδωρος Δεμουρτσίδης θα αντιμετωπίσει στον πρώτο γύρο τον Φινλανδό Οσκάρι Μάκινεν, ενώ ο Θοδωρής Τσελίδης στα 90 κ. ξεκινά στον πρώτο γύρο με αντίπαλο τον Νοτιοκορεάτη Ντόνγκεν Γκουάκ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά