fbpx

Ντε Λα Χόγια: “Είτε μία εύκολη νίκη του Κανέλο, είτε μία μεγαλειώδης εμφάνιση του Τσάρλο”

Ντε Λα Χόγια: “Είτε μία εύκολη νίκη του Κανέλο, είτε μία μεγαλειώδης εμφάνιση του Τσάρλο”

Ως φαβορί, αλλά με… αδυναμίες βλέπει τον Κανέλο Άλβαρες ο Όσκαρ Ντε Λα Χόγια, στην προσεχή μάχη του με τον Τζερμέλ Τσάρλο. Ο παλαίμαχος πλέον σπουδαίος πυγμάχος θεωρεί πως ο Μεξικανός θα καταφέρει να “χτίσει” ένα αγωνιστικό πλάνο που θα του δώσει τη νίκη, ίσως μάλιστα και με νοκ-άουτ, κρίνοντας όμως πως ο Τσάρλο θα έχει καλές πιθανότητες εάν χρησιμοποιήσει σωστά τα όπλα του jab και της απόστασης.

“Πιστεύω πως εάν ο Κανέλο ρίξει τις μεγάλες και βαριές βόμβες του στα χέρια του Τσάρλο, όσο περνούν οι γύροι τα χέρια του θα κατεβαίνουν. Στους τελευταίους γύρους ο Κανέλο θα τον χτυπάει από παντού και ίσως να τον σταματήσει (με νοκ-άουτ).

Εάν όμως ο Τσάρλο συνεχίσει να ρίχνει jabs, διπλά και τριπλά, πάνω και κάτω, με συνδυασμούς και κρατώντας και τον Κανέλο σε απόσταση, τότε μπορεί να τον βάλει σε σοβαρούς μπελάδες. Πρέπει να κρατήσει την απόσταση και να χρησιμοποιήσει το jab του. Είτε θα είναι μία εύκολη νίκη του Κανέλο, είτε θα είναι μία μεγαλειώδης εμφάνιση του Τσάρλο”, ανέφερε ο Ντε Λα Χόγια.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά