fbpx

Στον Υπουργό Αθλητισμού η Εθνική Ομάδα Ζίου Ζίτσου (pics)

Στον Υπουργό Αθλητισμού η Εθνική Ομάδα Ζίου Ζίτσου (pics)

Τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού επισκέφθηκε αντιπροσωπεία της Εθνικής Ομάδας Ζίου Ζίτσου, κατόπιν πρόσκλησης του κ. Ιωάννη Βρούτση προς την ΕΦΕΟΖΖ.

Ο Υπουργός συνομίλησε και συνεχάρη τους αθλητές, τις αθλήτριες, τους προπονητές και τη διοίκηση για την κατάκτηση της 5ης θέσης από την Ελλάδα στη γενική κατάταξη του πίνακα μεταλλίων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2023, που πραγματοποιήθηκε στο Καζακστάν.

Ευχήθηκε κάθε επιτυχία στους αθλητές και στους προπονητές για τους επομενους αγωνιστικούς στόχους τους ενώ συνεχάρη την Ομοσπονδία για τις επιτυχίες στις διεθνείς διοργανώσεις, αλλά και για την πολύ αποτελεσματική δουλειά που γίνεται στο άθλημα.

Παράλληλα, διαβεβαίωσε ότι θα βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του αθλήματος, με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξή του.

Στη συνάντηση με τον Υπουργό παρευρέθηκαν εκ μέρους της Διοίκησης η Πρόεδρος κα Μαρία Χαριτοπούλου, ο Ειδ. Γραμματέας κ. Βαγγέλης Συνολάκης, οι προπονητές κ.κ. Γιώργος Ζαντιώτης, Γιάννης Μπάλλας, Ζήσης Τζιότζιος και αντιπροσωπεία αθλητών- τριων που κατέκτησαν χρυσό και ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (σημειωνεται οτι παρέστησαν αθλητές Συλλόγων Αττικής, λόγω της δυσκολίας στη μετακίνηση των αθλητών από Συλλογους της Περιφέρειας).

Η ΕΦΕΟΖΖ ευχαρίστησε τον κ. Βρούτση για την εξαιρετική υποδοχή στο υπουργείο Αθλητισμού, καθώς και για την άμεση ανταπόκριση και στήριξη του στην Ομοσπονδία και στο άθλημα από την πρώτη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων του.

Πατήστε Like και ακολουθείστε τη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook για να ενημερώνεστε έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά