fbpx

Zulucast Talk Ep #154 | Χριστίνα Καμενίτσα Ι Έχω μάθει να πολεμώ μέσα και έξω απ’ το κλουβί (vid)

Zulucast Talk Ep #154 | Χριστίνα Καμενίτσα Ι Έχω μάθει να πολεμώ μέσα και έξω απ’ το κλουβί (vid)

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ
Στο επεισόδιο #153 του Zulucast Talk καλεσμένη βρέθηκε η αθλήτρια ΜΜΑ Kristina Kamenica, όπου μίλησε για την εξέλιξη του ΜΜΑ, το ξεκίνημα της, την πάλη στη ζωή της, τους αγώνες με τις αντιπάλους της, το All stars Gym στη Σουηδία, τις αθλήτριες που την εμπνέουν, τις συμβουλές που δίνει στα νέα κορίτσια, τις αξέχαστες στιγμές της, τις προκλήσεις ενός αθλητή, το χειρισμό της έντασης πριν ένα αγώνα και τα σκληρά “κοψίματα” νερών για τις γυναίκες πριν κάθε αγώνα.

Ο ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ
Η Χριστίνα Καμενίτσα είναι Ελληνίδα ΜΜΑ αθλήτρια με εμπειρία σε αγώνες ΜΜΑ, πάλης, Grapling και Kickboxing. Πιο αναλυτικά είναι τρεις φορές διεκδικητρια MMA τίτλου, με επτά επαγγελματικούς αγώνες MMA, έξι ερασιτεχνικούς αγώνες MMA. Κατείχε τη ζώνη του MCP από το 2013 μέχρι το 2015. Κέρδισε δύο φορές το χρυσό στο Naga Championship (grappling). Είναι δύο φορές πρωταθλήτρια Ελλάδος σε No Gi αγώνες (blue belts), κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο Combat Wrestling στη Βουλγαρία, και κέρδισε την τρίτη θέση σε αγώνες No Gi στη Ρώμη. (European championship blue belts). Είναι δύο φορές Πρωταθλήτρια Ελλάδος στην ελεύθερα πάλη, Πρωταθλήτρια Ελλάδος στο Beach Wrestling ενώ έχει τρεις νίκες σε αγώνες Kick Boxing. Κατέκτησε την 4η θέση στους πρόσφατους μεσογειακούς αγώνες Beach Wrestling.

YouTube video

Πατήστε Like και ακολουθείστε τη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook για να ενημερώνεστε έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά