fbpx

Δανάη Ζενουνλλάρι, Πέτρος Κωνσταντινούδης, Θωμάς Μποδιτσόπουλος, Νίκος Μπλιάτζε στους “Πρώτους των Πρώτων”

Δανάη Ζενουνλλάρι, Πέτρος Κωνσταντινούδης, Θωμάς Μποδιτσόπουλος, Νίκος Μπλιάτζε στους “Πρώτους των Πρώτων”

Σε μια ιδιαίτερη βραδιά, αφιερωμένη στους διακριθέντες αθλητές, ο Δήμος Θεσσαλονίκης βράβευσε αθλητές κι αθλήτριες που κατάφεραν σημαντικές διακρίσεις σε Εθνικό επίπεδο.

Tην Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου στο Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων, σε μια Γιορτή Αθλητισμού για τους “Πρώτους των Πρώτων” τιμήθηκαν και οι πυγμάχοι Δανάη Ζενουνλλάρι (3η στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Μαυροβούνιο και 3η στο Πανευρωπαϊκό της Αρμενίας), Νέαρχος-Πέτρος Κωνσταντινούδης του Α.Σ. ΑΡΗ Θεσσαλονίκης (1ος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παμπαίδων), Νικόλαος Μπλιάτζε του Α.Σ. Βλαντιμίρ (3ος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παμπαίδων) και Θωμάς Μποδιτσόπουλος του ΠΑΟΚ (Παγκόσμιο Κύπελλο στο Μαυροβούνιο).

«Αυτά τα βραβεία είναι το ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης για τις πρωτιές που φέρατε στην πατρίδα μας», τόνισε ο Δήμαρχος κ. Ζέρβας και διαβεβαίωσε πως οι πόρτες της διοίκησης του Δήμου Θεσσαλονίκης είναι ανοιχτές για αθλητές και σωματεία ώστε να υπάρξει συνεργασία εν όψει μάλιστα της τόσο σημαντικής διάκρισης της Θεσσαλονίκης για το 2024.

«Η σημερινή ημέρα αποτελεί μια υπέροχη ευκαιρία να τιμήσουμε τους αθλητές μας, τα παιδιά που με τον αγώνα τους, με την αφοσίωσή τους και την αγάπη τους για τον αθλητισμό κατάφεραν να φέρουν δόξα και τιμή στη χώρα μας», δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νεολαίας και Εθελοντισμού Νίκος Ζεϊμπέκης.

Νίκος Ζεϊμπέκης
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά