fbpx

Μεγάλος νικητής ο Canelo στο ματς με τον Charlo (vid)

Μεγάλος νικητής ο Canelo στο ματς με τον Charlo (vid)

Ένας σπουδαίος αγώνας πραγματοποιήθηκε πριν μερικές ώρες στην T-Mobile Arena στο Λας Βέγκας με δύο αδιαμφισβήτητους πρωταθλητές, τον Μεξικανό Canelo Alvarez κάτοχο τεσσάρων παγκόσμιων ζωνών (WBC, WBA, IBF, WBO) στην κατηγορία σούπερ μεσαίων βαρών και τον Αμερικανό Jermell Charlo όπου τις διεκδικούσε.

Ο Μεξικανός από την αρχή του παιχνιδιού έδειξε τις προθέσεις του ασκώντας συνεχή πίεση στον Charlo πετυχαίνοντας μάλιστα knockdown στον έβδομο γύρο.

Από εκεί και μετά ο Canelo ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος σε ένα πολύ όμορφο αγώνα, με το τέλος του 12ου γύρου να τον βρίσκει νικητή, διατηρώντας τους τίτλους του για τρίτη φορά.

Από την άλλη ο Charlo δε ρίσκαρε ιδιαίτερα κάνοντας το βράδυ του Μεξικανού ακόμα πιο εύκολο.

Το σκορ των κριτών 119-108, 118-109 και 118-109 υπέρ του Μεξικανού που πέτυχε την 60η νίκη του (60-2-2), με τον Αμερικανό να κάνει το 35-2-1, δύο κατηγορίες πάνω από την κατηγορία που αγωνίζεται.

Κανείς δε μπορεί να νικήσει αυτόν τον Κανέλο” δήλωσε ο Μεξικανός μετά το τέλος του αγώνα. “Είμαι δυνατός μαχητής με όλους τους αντιπάλους. Κανείς δε μπορεί να νικήσει αυτόν τον Κανέλο. Έδειξα ότι ήμουν ο καλύτερος μαχητής, αποφάσισα να πάω στους 12 γύρους για να δείξω ποιος ήταν ο καλύτερος. Κανείς δε μπορεί να νικήσει αυτόν τον Κανέλο” πρόσθεσε.

Ο Charlo δέχτηκε την ήττα του χωρίς να ψάχνει δικαιολογίες δηλώνοντας: “Νιώθω ότι δεν ήμουν εγώ εκεί μέσα. Δε ψάχνω δικαιολογίες. Κάποιες φορές κερδίζεις και κάποιες χάνεις. Είμαι αδιαμφισβήτητος πρωταθλητής στην κατηγορία μου. Τόλμησα να γίνω σπουδαίος. Είμαι περήφανος για τον εαυτό μου που δε με έβγαλε νοκ άουτ όπως όλους τους υπόλοιπους“.

https://youtu.be/ku8W23zI32A?si=UCNcdel5IUKXIS0S

Πατήστε Like και ακολουθείστε τη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook για να ενημερώνεστε έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά