fbpx

Zulucast Talk S04 Ep #155 | Christos Giagos Ι Η ζωή στο UFC | (vid)

Zulucast Talk S04 Ep #155 | Christos Giagos Ι Η ζωή στο UFC | (vid)

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ
Αθλητής UFC στην πιο ανταγωνιστική κατηγορία του αθλήματος (Lightweight). Έχει αγωνιστεί εναντίων τεράστιων ονομάτων όπως Charles Oliveira και Gilbert Burns. Είναι γνωστός για τη μαχητικότητα, τη δύναμη και το πάθος που βγάζει στους αγώνες του, καθώς κουβαλάει όπως λέει και ο ίδιος την τιμή ενός Σπαρτιάτη πολεμιστή. Ένα δικό μας παιδί, ο Ελληνοαμερικάνος Christos Giagos βρέθηκε στα στούντιο του Zulucast Talk και μιλήσαμε για τι άλλο; Τα αγαπημένα μας MMA.

Ο ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ
Ο Christos “The SpartanGiagos είναι Ελληνοαμερικανός επαγγελματίας αθλητής μικτών πολεμικών μαχών που αγωνίζεται στην κατηγορία Lightweight στο Ultimate Fighting Championship (UFC). Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νότια Καλιφόρνια. Ο Giagos αγωνίστηκε στην πάλη στο γυμνάσιο και άρχισε να εκπαιδεύεται στις μικτές πολεμικές τέχνες σε ηλικία 19 ετών. Έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο στο ΜΜΑ το 2009. Συγκέντρωσε ένα ρεκόρ 10–2, και υπέγραψε με το UFC το 2014. Στις 22 Σεπτεμβρίου 2018 ο Giagos επέστρεψε στο UFC εναντίον του Charles Oliveira στις 22 Σεπτεμβρίου 2018 στο UFC Fight Night 137. Σήμερα αγωνίζεται στο UFC με επαγγελματικό ρεκόρ 20-11-0.

YouTube video

Πατήστε Like και ακολουθείστε τη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook για να ενημερώνεστε έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά