fbpx

Για προετοιμασία και νέες εμπειρίες στην Ταϊλάνδη ο Σάββας Καγκελίδης – Δηλώσεις του προπονητή του Γιώργου Χαλκίδη

Για προετοιμασία και νέες εμπειρίες στην Ταϊλάνδη ο Σάββας Καγκελίδης – Δηλώσεις του προπονητή του Γιώργου Χαλκίδη

Αναχώρησε πριν από λίγο για Ταϊλάνδη ο 16χρονος αθλητής από το BG Academy, Σάββας Καγκελίδης.

Ο Σάββας θα έχει την ευκαιρία να προπονηθεί στα μεγαλύτερα camp της χώρας και να βιώσει την κουλτούρα των Ταϊλανδών μαχητών για δύο ολόκληρους μήνες, έχοντας στον πλευρό του τον συναθλητή του Άγγελο Γιακουμή.

Ο Έλληνας παγκόσμιος και πανευρωπαϊκός πρωταθλητής της WAKO, δε σταματάει να εξελίσσεται, ακολουθώντας πιστά το πλάνο των προπονητών του Γιώργου Χαλκίδη και Μπάμπη Παπαδόπουλου, έχοντας πολύ υψηλούς στόχους για το μέλλον.

Τα πάντα στις ακαδημίες μας γίνονται μέσα από πρόγραμμα και σχεδιασμό. Τίποτα δεν αφήνουμε στην τύχη του και κοιτάμε πάντα το καλύτερο για τους αθλητές μας με όποιο κόστος” δήλωσε ο προπονητής του Σάββα, Γιώργος Χαλκίδης.

Αρχικός μας στόχος είναι η προετοιμασία του Σάββα για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα τον Δεκέμβριο και στη συνέχεια να πάρουμε μέρος σε όλες τις διοργανώσεις της WAKO, Παγκόσμια και Πανευρωπαϊκά“.

Ο Σάββας είναι ένα καταπληκτικό παιδί και αθλητής. Παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει διακριθεί αρκετές φορές αγωνιζόμενος εκτός της χώρας, πράγμα που εμείς στην ηλικία του ούτε που το φανταζόμασταν. Παρόλα αυτά λείπουν κάποια κομμάτια από το παζλ για να ολοκληρωθεί σαν αθλητής και να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις υψηλές απαιτήσεις στο μέλλον. Το ταξίδι στην Ταϊλάνδη είναι μέρος του σχεδιασμού μας για την εξέλιξη του Σάββα“.

Πατήστε Like και ακολουθείστε τη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook για να ενημερώνεστε έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά