fbpx

Ντε Λα Χόγια: “Καλώ όλους τους promoter να διοργανώσουμε μεγάλες μάχες, η πυγμαχία πεθαίνει”

Ντε Λα Χόγια: “Καλώ όλους τους promoter να διοργανώσουμε μεγάλες μάχες, η πυγμαχία πεθαίνει”

Σήμα… κινδύνου θέλησε να στείλει ο Όσκαρ Ντε Λα Χόγια για την πορεία του σπορ της πυγμαχίας, έπειτα από τη μάχη του Κανέλο Άλβαρες με τον Τζερμέλ Τσάρλο. Ο Μεξικανός πήρε με πολύ εύκολο τη νίκη και ο παλαίμαχος πυγμάχος και νυν promoter σήμανε συναγερμό, θεωρώντας πως όλοι οι promoter πρέπει να συντονιστούν για να προσφέρουν πιο συναρπαστικές μάχες στο μέλλον, για τους λάτρεις της πυγμαχίας.

“Το Κανέλο vs Τσάρλο ήταν μία πολύ βαρετή μάχη. Ο Τσάρλο εμφανίστηκε στο ρινγκ για την πληρωμή. Ο Κανέλο, όπως είχα πει και νωρίτερα, μπορεί να ρίξει βόμβες, οπότε νίκησε εύκολα. Σε κάθε περίπτωση, θέλουμε η πυγμαχία να επιβιώσει. Θέλουμε η πυγμαχία να διαπρέψει. Χρειαζόμαστε σούπερ αγώνες και τους χρειαζόμαστε διαρκώς.

Οι σπουδαίοι μαχητές πρέπει να μάχονται μεταξύ τους. Πρέπει να συζητήσουμε με τους υπόλοιπους promoter, τους Έντι Χερν, Άλ Χέιμον, Μπομπ Άρουμ, οποιονδήποτε βρίσκεται εκεί έξω. Ελάτε να μιλήσουμε, σας προσκαλώ. Ας βρεθούμε μαζί, ας συναντηθούμε. Ας ενώσουμε τις δυνάμεις των μυαλών μας και ας κάνουμε κάτι, διότι η πυγμαχία πεθαίνει. Σας καλώ όλους σας, ας το κάνουμε αυτό”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντε Λα Χόγια.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά