fbpx

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα Τσαγκράκεια 2023 (video)

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα Τσαγκράκεια 2023 (video)

Μπορεί να έλειψαν 3 χρόνια αλλά επέστρεψαν δυνατά, με μια άριστα οργανωμένη εκδήλωση, τα Τσαγκράκεια 2023, μια εκδήλωση πυγμαχική από τους συνεχιστές του Πουλίκου Τσαγκράκου, εις μνήμη του ιδρυτή του Γυμναστικού Συλλόγου Λεωνίδα.

Το ρινγκ στήθηκε από νωρίς στο Θεμιστόκλειο Στάδιο του Πειραιά, θεατές πήραν θέσεις, πυγμάχοι από όλη την Ελλάδα (Χίο, Πάτρα, Κρήτη) φόρεσαν μπαντάζ και γάντια, για να τιμήσουν κι αυτοί με τον τρόπο τους τον αείμνηστο Πουλίκο.

Το παρόν έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας, Χάρης Μαριόλης, ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης και η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Σταυρούλα Αντωνάκου.

Ο Γιώργος Τσαγκράκος, γιος του Πουλίκου, και επικεφαλής προπονητής του Συλλόγου δήλωσε “Το 1991 ήταν το πρώτο κύπελλο προς τιμήν του πατέρα μου και τώρα, 32 χρόνια μετά συνεχίζουμε. Το επίπεδο των αγώνων είναι πολύ υψηλό και μας τίμησαν αθλητές από όλη την Ελλάδα”, ο οποίος στο περιθώριο της διοργάνωσης βράβευσε τον δήμαρχο Πειραιά για την έμπρακτη υποστήριξή του.

Μεγάλη τιμή που συμμετέχουμε στο τουρνουά” είπε ο Ομοσπονδιακός προπονητής Βαγγέλης Παπουτσάκης, ενώ ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέτρος ΓεωργοβρεττάκοςΉταν κάτι που έπρεπε να επανέλθει προς τιμή του μεγάλου δάσκαλου, του μπαρμπα- Πουλίκου, όπως τον αποκαλούσαμε εμείς οι παλιοί”

Στα καθαρά αγωνιστικά πραγματοποιήθηκαν αγώνες επίσημοι και φιλικοί (σπάρινγκ – χωρίς αποτέλεσμα) με τους αθλητές κι αθλήτριες να κινούνται σε υψηλά επίπεδα απόδοσης. Μερικά από τα αποτελέσματα της βραδιάς:

Ιωσήφ Μανταράκης (ΑΣ Καστέλα) vs Γεώργιος Χαλκιαδάκης (ΟΦΗ)

Μαρία Βεργετάκη (ΟΦΗ) vs Παναγιώτα Κούζιλου (ΑΣ Καστέλα) – χωρίς αποτέλεσμα

Ελευθέριος Χασουράκης (ΟΦΗ) vs Αντώνιος Παπαλεξανδράκος (ΓΣ Λεωνίδας)

Γιώργος Κωστούρος (ΟΣΦΠ) vs Άγγελος Καλαμάρης (ΟΣΦΠ)

Ιωάννης Πουμπουρίδης (ΑΣ Φοίνιξ) vs Αλέξανδρος Παπαθεοδώρου (ΑΕΚ)

Φατιόνα Αγκαράι (Πυγμή) vs Μελίνα Τσιαμαντά (ΑΟ Μπάλιος)

Γεράσιμος Τζαβάρας (ΠΑΟ)vs Άγγελος Κλήμης Κεχαγιάς (ΑΠΟΧ Ευθύμαχος)

Κωνσταντίνος Τσακάλης (ΠΑΟ)vs Μύρων Ξενοκτιστάκης (ΑΣ Καστέλα)

Στυλιανός Κουμής (ΑΠΟΧ Ευθύμαχος)vs Χρήστος Λέκκας (ΓΣ Λεωνίδας)

Ανάργυρος Τσιλαφάκης (ΑΣ Διαγόρας)vs Αλέξανδρος Ζαννίκος (ΑΣ Καστέλα)

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά