fbpx

Με τον 23χρονο Σέρβο Ognjen Zivanovic στο MMA Quest 11 ο Αλέξης Σαββίδης

Με τον 23χρονο Σέρβο Ognjen Zivanovic στο MMA Quest 11 ο Αλέξης Σαββίδης

Με μόλις έναν μήνα να απομένει για το 11ο event του MMA Quest και με τα περισσότερα ζευγάρια να έχουν ήδη ανακοινωθεί, σήμερα μάθαμε και τον αθλητή που θα βρεθεί απέναντι από τον Αλέξη Σαββίδη στην μεγάλη επιστροφή του στο οκτάγωνο την Κυριακή 5 Νοεμβρίου στο κλειστό στάδιο Δαΐς στο Μαρούσι.

Ο “Furious Kid” (16-8-1) θα βρει απέναντί του τον 23χρονο Σέρβο Ognjen Zivanovic (2-4-0) στο main event της βραδιάς σε μια εκρηκτική μάχη για τη lightweight κατηγορία.

Ο Αλέξης θέλει να κάνει δυναμική επιστροφή μετά από μακρά αποχή πέντε χρόνων, με τον τελευταίο του αγώνα MMA να είναι πίσω στο 2018 με αντίπαλο τον Γάλλο Ylies Djiroun (19-8-0) στο Octogone 2 στη Γαλλία.

Η αλήθεια είναι ότι ο Σαββίδης είχε λείψει από τους αγωνιστικούς χώρους είτε αγωνιζόταν στο κλουβί είτε στο τατάμι, με την ευχή όλων να αποκτήσει την αγωνιστική του φόρμα ξανά και να επανέλθει ακόμα πιο δυνατός από πριν.

Πατήστε Like και ακολουθείστε τη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook για να ενημερώνεστε έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά