fbpx

Ο Πέτρος Γεωργοβρεττάκος μιλά για την Εβελίνα Μαυρομμάτη και την πορεία της στο Βαλκανικό

Ο Πέτρος Γεωργοβρεττάκος μιλά για την Εβελίνα Μαυρομμάτη και την πορεία της στο Βαλκανικό

Το Βαλκανικό Πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε προχθές με τεράστια επιτυχία από τους εκπροσώπους μας και κυρίως από τα 3 κορίτσια, Όλγα Παπαδάτου, Βασιλική Σταυρίδου και Εβελίνα Μαυρομμάτη (Ναι ρε φίλε- Ψυχάρες τα κορίτσια, χρυσό Παπαδάτου και Σταυρίδου, με το ασημένιο η Μαυρομμάτη). Το συγκεκριμένο άρθρο τελείωνε ως εξής . … “Εξαιρετικό κοουτσάρισμα από τον Βασίλη Κοκόλη, τρομερή δουλειά από τους Ομοσπονδιακούς προπονητές, αλλά για να αποδίδουμε και τα του Καίσαρος τω Καίσαρι, συγχαρητήρια και στους Λευτέρη Λειβάδη, Πέτρο Γεωργοβρεττάκο, Παναγιώτη Καρανικολή και Στέφανο Φιλιμιάνοβ, τους προπονητές των κοριτσιών“.

Κι επειδή όταν γράφουμε κάτι θα πρέπει να το αποδεικνύουμε κι εμπράκτως, ο λόγος στον προπονητή του Ολυμπιακού ΣΦΠ, προπονητή της Εβελίνας, Πέτρο Γεωργοβρεττάκο.

“Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εμφάνιση της αθλήτριας μου στους Βαλκανικούς αγώνες, διότι έπαιξε δύο παιχνίδια με πολύ ανταγωνιστικές αντιπάλους. Τα παιχνίδια κρίθηκαν στα σημεία και μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο διεκδικούσε το παιχνίδι. Αυτό και μόνο είναι κάτι που με ικανοποιεί, καθώς αυτοί οι αγώνες είναι για να δοκιμάσουμε τα όρια μας, να δούμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε για να υπάρχει εξέλιξη προς το καλύτερο. Βασικός στόχος είναι το πανελλήνιο πρωτάθλημα και μετέπειτα τα προολυμπιακά τουρνουά, όποτε αυτά τα παιχνίδια ανήκουν στο πλαίσιο της προετοιμασίας μας για εκεί.

Η προετοιμασία της φετινής σεζόν με βασικό στόχο να είναι τα προολυμπιακά τουρνουά έχει ξεκινήσει ήδη με πολύ δυνατούς αγώνες. Θα προσπαθήσουμε μέσα στο επόμενο διάστημα να λάβουμε μέρος σε όσο το δυνατόν περισσότερα τουρνουά και training camps, έτσι ώστε να αποκτήσουμε περισσότερες εμπειρίες και να υπάρχει συνεχής βελτίωση”.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά