fbpx

Το Ελληνικό Shinkyokushinkai Body Contact στο Παγκόσμιο του Τόκιο 14/10

Το Ελληνικό Shinkyokushinkai Body Contact στο Παγκόσμιο του Τόκιο 14/10

Σε μια κορυφαία παγκόσμια διοργάνωση συμμετέχει το Ελληνικό Shinkyokushinkai Body Contact την 14η-15η Οκτωβρίου στο Τόκιο Ιαπωνίας στο 13th World Shinkyokushinkai Karate Championship 2023.
Στο παγκόσμιο Πρωτάθλημα Shinkyokushinkai Karate ανοικτής κατηγορίας, συμμετέχει η χώρα μας με τον αθλητή Νταμοτσίδη Δημήτριο από το Πολύκαστρο-Κιλκίς του Sensei Κεσίδη Βιατσεσλάβ, μετά από επιλογή από την Ένωση Ελληνικού Shinkyokushinkai.

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα που πραγματοποιείται κάθε 4 χρόνια της μεγαλύτερης παγκοσμίως οργάνωσης WKO στο κόσμο με 110 χώρες μέλη, συμμετέχουν οι καλύτεροι αθλητές σε αγώνες Full Body Contact. Την ελληνική αποστολή αποτελούν εκτός του αθλητού Νταμοτσίδη, ο αρχηγός εκπρόσωπος και Branch Chief Shihan Γιώργος Κοσμίδης, ο Shihan Οτάριο Μελικιάδης από το Κιλκίς και η Sensei Ειρήνη Σκάπη από την Αθήνα.

Νταμοτσίδης Δημήτριος από το Πολύκαστρο-Κιλκίς του Sensei Κεσίδη Βιατσεσλάβ,

Αξίζει να αναφερθεί ότι το εισιτήριο και την διαμονή του Έλληνα αθλητή ανέλαβε εξ ολοκλήρου η Παγκόσμια Οργάνωση WKO καθώς και την διαμονή των δύο Ελλήνων Shihan. Για πρώτη φορά από την αρχή του θεσμού που ξεκίνησε το 1975 από τον αρχηγό ιδρυτή του Kyokushinkai Sosai Mas Oyama, θα γίνουν και αγώνες ΚΑΤΑ. Σήμερα η WKO με Πρόεδρο τον Shihan Κenzi Midori, έχει αναπτύξει το Shinkyokushinkai σε όλες σχεδόν τις χώρες του κόσμου με τους καλύτερους εκπαιδευτές του πιο σκληρού στυλ επαφής.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά