fbpx

Dear WAKO members… όνειρο ήταν και πάει, εκτός Ολυμπιάδας το Κικ Μπόξινγκ

Dear WAKO members… όνειρο ήταν και πάει, εκτός Ολυμπιάδας το Κικ Μπόξινγκ

Με μια λιτή αλλά ενθαρρυντική επιστολή ο Πρόεδρος της WAKO Roy Baker ανακοινώνει στα μέλη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ότι το Kickboxing (χωρίς να έχει διευκρινιστεί πιο στυλ) δεν θα είναι στα αθλήματα της Ολυμπιάδας του 2028. Βέβαια από μόνο του το γεγονός ότι το άθλημα έφτασε μια ανάσα από την επίσημη συμμετοχή σε Θερινή Ολυμπιάδα αποτελεί επιτυχία. Ακολουθεί το μήνυμα του Προέδρου

Ελπίζω αυτό το μήνυμα να σας βρει καλά και σε καλή διάθεση.
Ήθελα να αφιερώσω λίγο χρόνο για να μοιραστώ κάποια νέα σχετικά με το αρχικό αθλητικό πρόγραμμα στο LA28. Δυστυχώς, το kickboxing δεν έχει επιλεγεί για τους επερχόμενους Αγώνες.
Ενώ μπορεί να νιώθουμε μια αίσθηση απογοήτευσης, είναι σημαντικό για εμάς να παραμείνουμε θετικοί και να επικεντρωθούμε στο απίστευτο ταξίδι στο οποίο έχουμε κάνει.
Πρέπει να είμαστε όλοι πολύ περήφανοι που το kickboxing, ως σχετικά νεανικό άθλημα, θεωρήθηκε και μπήκε στη βραχεία λίστα για τους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες. Αυτή είναι μια αληθινή απόδειξη της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσης όλων που εμπλέκονται στην προώθηση και την ανάπτυξη του kickboxing.
Αν και δεν εξασφαλίσαμε μια θέση στο LA28, ας θυμόμαστε ότι το να μπούμε στη βραχεία λίστα μαζί με όλα τα άλλα ολυμπιακά αθλήματα είναι ένα εξαιρετικό επίτευγμα από μόνο του. Αποδεικνύει τις δυνατότητες και την αναγνώριση που έχει συγκεντρώσει το kickboxing στη διεθνή αθλητική κοινότητα”

Επιτρέψτε μου να εκφράσω την εγκάρδια ευγνωμοσύνη μου σε κάθε έναν από εσάς, για την αμέριστη υποστήριξή σας στην ανάπτυξη και ανάπτυξη του kickboxing. Η αφοσίωσή σας και ο ενθουσιασμός σας συνέβαλαν καθοριστικά στο να μας φέρετε εδώ, τόσο γρήγορα και γι’ αυτό, είμαστε πραγματικά ευγνώμονες. Ας δούμε αυτή την οπισθοδρόμηση ως μια ευκαιρία να επικεντρώσουμε εκ νέου τις προσπάθειές μας και να εργαστούμε ακόμη πιο σκληρά για να διασφαλίσουμε ότι το kickboxing θα πάρει τη θέση που δικαιούται στην Ολυμπιακή σκηνή στο μέλλον. Μαζί, έχουμε τη δύναμη να κάνουμε μεγάλα βήματα και να συνεχίσουμε να επιδεικνύουμε την αριστεία του αθλήματός μας. Σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για την απίστευτη υποστήριξή σας. Ας παραμείνουμε θετικοί, ας συνεχίσουμε να πιέζουμε προς τα εμπρός και ας αγκαλιάσουμε το λαμπρό μέλλον που περιμένει το kickboxing.”

Roy Baker, Πρόεδρος WAKO

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά