fbpx

Τελικά ο Rocky επηρέασε και Παγκόσμιους Πρωταθλητές: Η ομολογία του Joe Calzaghe

Τελικά ο Rocky επηρέασε και Παγκόσμιους Πρωταθλητές: Η ομολογία του Joe Calzaghe

Ένας από τους πολύ σπουδαίους πυγμάχους, ο Ουαλός Joe Calzaghe, ο αήττητος παγκόσμιος πρωταθλητής που «κρέμασε» τα γάντια του με ρεκόρ 46-0 και 32 νοκ άουτ στο ενεργητικό του, έχοντας κερδίσει μεταξύ άλλων τους Chris Eubank, Bernard Hopkins και Roy Jones Jr, μίλησε για την τεράστια επίδραση που είχε σε αυτόν (κι όχι μόνο θα έλεγα εγώ) η θρυλική ταινία Rocky

Οι ταινίες του Ρόκι με ενέπνευσαν και ειδικά όταν βρισκόταν στο σφαγείο και χτυπούσε το κρέας πήγαινα  σε μια γωνιά του σαλονιού, χτυπώντας μπουνιές στο πίσω μέρος του καναπέ. Χρησιμοποιείς τη φαντασία σου όταν είσαι παιδί, οπότε πήγαινα στην κουζίνα, έκοβα μερικά πορτοκάλια και έβαζα τη φλούδα στο στόμα μου για μασέλα, επέστρεφα στο σαλόνι και ξαναχτυπούσα με μπουνιές τον καναπέ. «Κακοποίησα» περισσότερο τον καναπέ μας κι από ότι «κακοποιήθηκε» ο Jake LaMotta σε όλη την καριέρα του. 

Ήπια ακόμη και ένα ποτήρι με πέντε ωμά αυγά αφού είδα τον Ρόκι να το κάνει στην ταινία. «Τα παράτησα μετά από ένα ποτήρι, ήταν πολύ αηδιαστικό», είπα στον Σιλβέστερ Σταλόνε όταν τον συνάντησα πέρυσι στην πρεμιέρα του Rocky Balboa στο Λονδίνο.

«Και για μένα το ίδιο», είπε ο Σταλόνε χαμογελώντας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά