fbpx

Παγκόσμιο Πάλης U23: Για το χάλκινο μετάλλιο θα παλέψει ο Χοσόνοφ 

Παγκόσμιο Πάλης U23: Για το χάλκινο μετάλλιο θα παλέψει ο Χοσόνοφ 

Ιδανικά ξεκίνησε για την ελληνική αποστολή το Παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης U23, που διεξάγεται στην Αλβανία.

Ο Αζαμάτ Χοσόνοφ που αγωνίστηκε στα 125κ. της ελευθέρας θα διεκδικήσει την Τρίτη (24/10) το χάλκινο μετάλλιο.

Στο εναρκτήριο παιχνίδι ο Χοσόνοφ επικράτησε με το εντυπωσιακό 9-0 του Γεωργιανού Σολομόν Μανασβίλι και προκρίθηκε στα προημιτελικά. Εκεί, αντιμετώπισε τον Γκεοργκί Βέλεφ και επικράτησε με τεχνική υπεροχή (12-1). Στον ημιτελικό βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Αμερικανό Χέντρικσον και μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα ηττήθηκε με 4-2 και έτσι θα αγωνιστεί στον μικρό τελικό.

Ο Χοσόνοφ περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του που θα προκύψει από την αναμέτρηση στα ρεπεσάζ ανάμεσα στον ανεξάρτητο αθλητή Κουρμπάνοφ και τον Μολδαβό Στατουλάτ

Όσον αφορά την υπόλοιπη ελληνική αποστολή, στα 92κ. ο Γκίβι Μπλιάτζε αντιμετώπισε τον ανεξάρτητο αθλητή Αλαν Μπαγκάεφ και ηττήθηκε με 8-4 και αποκλείστηκε.

Από την άλλη, στα 86κ. ο Αγγελος Κουκλάρης ηττήθηκε με τεχνική υπεροχή από τον ανεξάρτητο αθλητή Αρσλάν Μπαγκάεφ, ο οποίος έχασε στα ημιτελικά και δεν έδωσε δεύτερη ευκαιρία στον Έλληνα πρωταθλητή.

Στα 74κ. ο Χρήστος Χριστοφορίδης αντιμετώπισε τον Τούρκο πρωταθλητή Ιμπραχίμ Γιαπράκ και έχασε με 7-1 και δεν μπόρεσε να συνεχίσει στη διοργάνωση.

Στη μάχη του Παγκοσμίου ρίχνεται την Τρίτη ο Θεοχάρης Κουγιουμτσίδης, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Ιάπωνα Γιοσινοσούκε Αουάγκι.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά