fbpx

Στην κορυφή ο Γιώργος Πλέας, με το ασημένιο οι Καλυβάκης, Μποδιτσόπουλος 

Στην κορυφή ο Γιώργος Πλέας, με το ασημένιο οι Καλυβάκης, Μποδιτσόπουλος 

Ο Γιώργος Πλέας σε έναν καταπληκτικό, για τον ίδιο, αγώνα, στον τελικό των 57 κιλών, θριάμβευσε. Το παιχνίδι με τον Ρουμάνο Florin Caldararu φαινόταν από την αρχή ότι δεν θα τελείωνε. Ένα μέτρημα στον 1ο γύρο ήταν αρκετό να κλονίσει τον Ρουμάνο. Στον 2ο το ίδιο σκηνικό, με τον Caldararu στο διάλειμμα μεταξύ 2ου και 3ου να βγάζει τα γάντια του και να εγκαταλείπει. Νίκη, με εγκατάλειψη και στο πρώτο σκαλί του βάθρου για τον Πατρινό πρωταθλητή.

Λίγο νωρίτερα ο Θωμάς Μποδιτσόπουλος αντιμετώπισε τον Daniel Garleanu από τη Ρουμανία. Ένας δυνατός αγώνας, με τρομερό ρυθμό, αλλά και μια άτυχη στιγμή για τον αθλητή του ΠΑΟΚ. Σε μια ανταλλαγή χτυπημάτων στο 2ο γύρο ο Μποδιτσόπουλος τραυματίστηκε στη μύτη, με το γιατρό να αποφασίζει διακοπή, στερώντας του την ευκαιρία για το χρυσό, με την απογοήτευση διάχυτη στο πρόσωπο του.

Ο τρίτος εκπρόσωπος της χώρας μας, ο Νίκος Καλυβάκης, δεν μπόρεσε να αγωνιστεί, λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας. Παρά το γεγονός αυτό, ανεβαίνει κι αυτός στο βάθρο, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο.

Με αυτά τα 3 μετάλλια ο απολογισμός για την Εθνική μας ομάδα έφτασε στα 12 (7 χρυσά, 3 ασημένια και 2 χάλκινα).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά