fbpx

Παγκόσμιο Fitness Challenge: με 4 ακόμα μετάλλια η Εθνική (pics)

Παγκόσμιο Fitness Challenge: με 4 ακόμα μετάλλια η Εθνική (pics)

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Fitness Challenge έκλεισε με εμφατικό τρόπο για την Εθνική μας ομάδα η οποία κατέκτησε άλλα 4 μετάλλια στην τελευταία ημέρα των αγώνων.

Συγκεκριμένα στα αγωνίσματα μεικτών ζευγαριών στο Gold επίπεδο ο Γιώργος Ζερβός με τη Στέλλα Χριστοφόρου κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο ενώ στο αντίστοιχο αγώνισμα των γυναικών η Στέλλα Χριστοφόρου με την Αναστασία Χειμαριώτη κατέκτησαν το αργυρό μετάλλιο!

Το χάλκινο μετάλλιο και την τρίτη θέση κατέκτησαν στο μεικτό αγώνισμα στο Silver επίπεδο η Κατερίνα Ηλιάδου με τον Θανάση Κοντό και τέλος στο ομαδικό αγώνισμα που έκλεισε την αγωνιστική δραστηριότητα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος η Εθνική μας ομάδα κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο και την δεύτερη θέση αφήνοντας στη τρίτη θέση και το χάλκινο την πανίσχυρη ομάδα του Ιράν και με παγκόσμια πρωταθλήτρια τη Ρουμανία.

Εκ μέρους της Ομοσπονδίας συγχαρητήρια στους αθλητές και στις αθλήτριες της Εθνικής μας ομάδας οι οποίοι υπερέβαλαν εαυτούς, και παρά το πολύωρο ταξίδι μας έκαναν για ακόμη μία φορά υπερήφανους!

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά