fbpx

Ματς τίτλου για τον Γιάννη Μπασάρ στο Cage Warriors 163 στο Λονδίνο

Ματς τίτλου για τον Γιάννη Μπασάρ στο Cage Warriors 163 στο Λονδίνο

Επιστρέφει στο οκτάγωνο του Cage Warriors και πιο συγκεκριμένα στο 163ο επεισόδιο του promotion ο Γιάννης Μπασάρ (8-2-0) για ματς τίτλου στην welterweight κατηγορία (77,1kg). Αντίπαλός του ο Βρετανός Omiel Brown από το Team Renegade BJJ με ρεκόρ 6-2-0.

Ο τίτλος έχει μείνει κενός μετά την είσοδο του προηγούμενου κατόχου Rhys McKee (13-5-1) από την Ιρλανδία στο UFC.

Ο Γιάννης τρέχει ένα σερί 7 νικών με τελευταίο παιχνίδι του το νικηφόρο ντεμπούτο του στις διοργανώσεις του Cage Warriors με αντίπαλο τον Ιταλό Carlo Pedersoli (14-5-0) στη Ρώμη τον περασμένο Μάιο. Ο 33χρονος Έλληνας αθλητής βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα παίρνοντας δικαιωματικά την ευκαιρία για τίτλο στο promotion του CW.

Από την άλλη ο Βρετανός Brown, αθλητής του Cage Warriors, έχει κερδίσει τα τελευταία 4 από τα 5 ματς που έχει αγωνιστεί τελειώνοντας σε όλα τους αντιπάλους του ενώ θεωρείται ένας μαχητής που φημίζεται για τα “καταστροφικά” νοκ άουτ του. Ο Brown είναι υποψήφιος για το «KO of the Year» για το νοκ άουτ που πέτυχε εναντίον του Jesse Urholin στο Cage Warriors 157 τον περασμένο Ιούλιο στο Λονδίνο.

Αν μη τι άλλο μιλάμε για δύο αθλητές με πλούσιο αγωνιστικό προφίλ και με πολλά νοκ αουτ στο βιογραφικό τους αναμένοντας μια μάχη που θα “πέσουν κορμιά”, με τον Γιάννη να έχει μια εξαιρετική ευκαιρία να κατακτήσει ένα σημαντικό τίτλο αφού το promotion του Cage Warriors θεωρείτε ένα από τα κορυφαία promotion MMA.

Η μεγάλη μάχη είναι προγραμματισμένη για τις 11 Νοεμβρίου στην O2 Arena του Λονδίνου.

Πατήστε Like και ακολουθείστε τη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook για να ενημερώνεστε έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά