fbpx

Πανέτοιμοι για δράση οι πυγμάχοι μας, έμαθαν τους πρώτους αντιπάλους στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 

Πανέτοιμοι για δράση οι πυγμάχοι μας, έμαθαν τους πρώτους αντιπάλους στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 

Πανέτοιμοι για δράση οι πυγμάχοι μας, έμαθαν τους πρώτους αντιπάλους τους καθώς πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U22που διεξάγεται στη Μπούντβα του Μαυροβουνίου. 

Το αγωνιστικό πρόγραμμα ξεκινά την Κυριακή 12 Νοεμβρίου, με το Μιχάλη Τσαμαλίδη να κάνει «ποδαρικό» για την ελληνική αποστολή. Στον 12ο αγώνα της ημέρας ο Μιχάλης αντιμετωπίζει τον Valeriu Razmerita από τη Μολδαβία. Οι δυο τους έχουν ξανασυναντηθεί, στο Διεθνές τουρνουά «Βασίλης Τόπαλος» με τον Τσαμαλίδη να αναδεικνύεται νικητής. Μια ενδεχόμενη νίκη του τον βάζει στους 16 της κατηγορίας των 80 κιλών κι ένα βήμα πιο κοντά προς τον τελικό στόχο. 

Τη Δευτέρα  αγωνίζεται ο Στέλιος Ρούλιας με τον Ιταλό Diego Lenzi, με τον οποίο παραλίγο να μοιραστούν το ρινγκ στα European Games. Μια μέρα μετά, την Τρίτη, ο Στέλιος Κυρσανίδης με τον νικητή του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων το 2019, Atanasov Krasimir Dzhurov από τη Βουλγαρία. 

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου είναι και η μέρα των κοριτσιών. Αντωνία Γιαννακοπούλου εναντίον της Δανής Vinther Sofie Rosshaug (φιναλίστ στο World Women`s Youth Championships) και Βασιλική Σταυρίδου εναντίον της Melissa Gemini από την Ιταλία (Χάλκινη το 2022 Πανευρωπαϊκό Γυναικών) κλείνουν την ελληνική εκπροσώπηση της πρώτης φάσης (θα έχει προηγηθεί την προηγούμενη και ο 2ος αγώνας του Τσαμαλίδη).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά