fbpx

Πανευρωπαϊκό Σούμο: Με βραβεία γυρίζει η Εθνική από Ελβετία

Πανευρωπαϊκό Σούμο: Με βραβεία γυρίζει η Εθνική από Ελβετία

Η Εθνική Ομάδα Σούμο U15-U18 2023, συμμετείχε στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σούμο στην Ελβετία.

Η Ελληνική αποστολή σε ένα τόσο δύσκολο πρωτάθλημα σε θέματα εμπειρίας όσο και συμμετοχής αθλητών, κατάφερε την διάκριση. Οι αθλητές Παπαδόπουλος Γιώργος, Λαλόπουλος Δημήτρης, Γκολφινόπουλος Γιώργος και Καραχρήστος Δημήτρης, μπήκαν στην οχτάδα στην αγωνιστική ομαδική κατηγορία.

Το μετάλλιο ήρθε από την αθλήτρια Δροσούλα Τζιανακοπούλου, η οποία κατέλαβε την δεύτερη θέση στην κατηγορία Open Νέων Γυναικών U18. Πρέπει να τονιστεί ότι αυτή δεν ήταν η μόνη διάκριση της Εθνικής. Πήρε παμψηφεί το βραβείο Fighting Spirit (Μαχητικό Πνεύμα) των αγώνων. Το βραβείο παρέλαβε ο αθλητής μας Δημήτρης Λαλόπουλος. Ευλογοφανές ότι η συμμετοχή μας στο Πανευρωπαϊκό ήταν κάτι παραπάνω από επιτυχής!

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σούμο, Γρηγόρης Παπαδόπουλος επιπρόσθετα τονίζει στην ανακοίνωση του. “Συγχαρητήρια αξίζουν και στα υπόλοιπα παιδιά που συμμετείχαν, Ρότσι Έγκι, Καρατζά Νικόλαο, Αποστολάτου Κωνσταντίνα, Δρόσος Αβραάμ, για την προσπάθεια τους. όπως ακριβώς και στους προπονητές τους κ. Σταυρόπουλο Γιώργο, κα Αβραμίδου Μαρία και κ. Παπουτσάκη Βαγγέλη.

Καθένας από τους αθλητές μας, ανάλογα με την θέση που έλαβε, θα μπορέσει πλέον να καρπωθεί το αποτέλεσμα των κόπων και της προσπάθειας του, καθώς τους δίνεται η εξαιρετική δυνατότητα να κάνουν χρήση της αθλητικής τους διάκρισης για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Συγχαρητήρια στα παιδιά για το ήθος και το δυναμισμό που δείξανε σε ένα καινούργιο άθλημα για την χώρα μας. Ιδιαίτερα σημαντικό είναι στα πλαίσια ανάπτυξης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σούμο, όλα τα σωματεία και οι αθλητές να γνωρίσουν από κοντά αυτό το εντυπωσιακό άθλημα, ως μέλη της οικογένειας του Ελληνικού Σούμο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά