fbpx

Πάρης Σταυρόπουλος VS Tinko Banabakov για τίτλο UBO

Πάρης Σταυρόπουλος VS Tinko Banabakov για τίτλο UBO

Ο Tinko “The Destroyer” Banabakov vs. Πάρης “Mad Dog” Σταυρόπουλος διεκδικούν τον διεθνή τίτλο του UBO. Ο αγώνας είναι Main Event στο “Battle for Tarnovo Pro Box 3”. Η διοργάνωση είναι προγραμματισμένη στις 14 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Πολιτισμού και Αθλητισμού “Vasil Levski” στην πόλη Veliko Tarnovo.

Ο αγώνας για τον τίτλο του UBO International featherweight θα γίνει ουσιαστικά στη γενέτειρα του Banabakov. Εκατοντάδες θεατές θα έρθουν σίγουρα για να υποστηρίξουν τον ταλαντούχο πυγμάχο από το Tarn. Ο Tinko Banabakov είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα της βουλγαρικής πυγμαχίας. Έχει ένα πλούσιο παρελθόν στην ερασιτεχνική καριέρα με 250 νίκες στα ρινγκ. Είναι δύο φορές χάλκινος Πρωταθλητής Ευρώπης, χρυσός νικητής του Strandzha Cup, πολλαπλός νικητής διεθνών και εθνικών πρωταθλημάτων.

Ο Πάρης Σταυρόπουλος, έχει στο ενεργητικό του 6 νίκες και 2 ήττες στο επαγγελματικό ρινγκ, όπως και ο αντίπαλός του. Ο Πατρινός πυγμάχος, κάνει προπόνηση με τον προπονητή του Γκριγκόρ Σαρουχανιάν, Βέσελιν Κιρίλοφ. Μπορεί να έχει λιγότερη εμπειρία στην ερασιτεχνική πυγμαχία από τον Μπαναμπάκοφ, αλλά ξεχωρίσει για τη δυνατή γροθιά του, ταχύτητα και τεχνική. Πρέπει να τονιστεί ότι είναι και 3 φορές Πρωταθλητής Ελλάδος

Η διοργάνωση έχει την υπογραφή της PRO BOX PROMOTIONS Αξιοσημείωτο είναι ότι και για τους δύο θα είναι ο πρώτος επαγγελματικός τίτλος, σε περίπτωση κατάκτησης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά